Ένα από τα ζευγάρια που γνωρίσαμε στο Survivor ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης . Η ποδοσφαιρίστρια και ο πασίγνωστος τραγουδιστής έμοιαζαν να είναι πολύ ερωτευμένοι και η Ασημίνα είχε περιγράψει κατά τη διάρκεια του τελευταίου συμβουλίου του νησιού στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πώς τον είχε γνωρίσει.

«Θα ήθελα να μου πεις που τον γνώρισες. Σε στίβο; Σε κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου;» ρώτησε την αθλήτρια ο παρουσιαστής.
Και αυτή του απάντησε: «Δεν έχει επαφή με αυτά. Κάπως το έφερε η τύχη…

Ήμουν για προετοιμασία με τον στίβο στην Κρήτη και είχα ανεβάσει ένα story, τον “Θυμό” που είχε πει στο “Στην υγειά μας”, και το έφερε η κουβέντα και ήταν κι εκείνος στην Κρήτη, στο Ηράκλειο συγκεκριμένα για live.

Δεν πήγα στο live, δεν με άφησε ο προπονητής, αλλά την επόμενη ημέρα έτυχε να πάμε σε δυο διαφορετικές καφετέριες στο κέντρο του Ηρακλείου. Ειδωθήκαμε, μιλήσαμε κι από εκεί γνωριστήκαμε» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της. Μάλιστα ο Χρήστος Δάντης στήριζε συνεχώς το «βουνό» κατά τη διάρκεια του Survivor και πολλές φορές ερχόταν ακόμα και σε προστριβές με ακολούθούς του στο Instagram.

Όλα αυτά μέχρι την περασμένη εβδομάδα οπότε και το ζεύγος ανέβασε διάφορα stories ενώ συχνά η Ασημίνα συνόδευε τον Χρήστο στην περιοδεία του. Τις τελευταίες όμως μέρες αυτά δεν υπάρχουν πουθενά. Κανένα story κανένα tag, καμία ενημέρωση και σίγουρα καμία αναφορά!

Η αθλήτρια πήγε στη γιαγιά της ενώ ο πασίγνωστος καλλιτέχνης συνεχίζει τις εμφανίσείς του.

Θα δείξει το μέλλον ή μέχρι εδώ ήταν η σχέση των δύο;