Άλλοι ετοιμάζονται για γάμο στο Survivor και άλλοι μάλλον άλλαξαν πλεύση! Μπορεί λοιπόν Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά να πηγαίνουν για γάμο, από την άλλη Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να είναι αχώριστοι, αλλά όπως βλέπουμε το πράμα δεν πάει το ίδιο καλά για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη!

Το ζευγάρι, που ήταν πραγματικά «αυτοκόλλητο» φαίνεται πως… ξεκόλλησαν τελείως και μάλιστα όχι και με τον καλύτερο τρόπο! Ασημίνα και Δάντης δεν είναι πλέον μαζί, ή τουλάχιστον σίγουρα περνούν μία βαρβάτη κρισάρα στη σχέση τους αφού κομμένα τα stories στην  εξοχή, στις συναυλίες, στο σπίτι, με τον σκύλο και με κοινές παρέες! Το πολύ άλλωστε κολλητηλίκι το βαριέται και ο… Δάντης!

Τις τελευταίες μέρες Χρήστος και η πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα, έχουν πάρει τις αποστάσεις τους κι αυτό είναι πέρα από ξεκάθαρο! Εκείνος συνεχίζει με τις συναυλίες του με τη σημερινή στην Κάρυστο ενώ η Ασημίνα είναι σε διακοπές στο χωριό της και επιδίδεται σε τρέξιμο! Κανείς δεν κάνει tag τον άλλον ενώ τα challenges για το τραγούδι του σπουδαίου Χρήστου Δάντη με τίτλο «Μας τελειώσαν τα λεφτά» (καθόλου ψέμα), τελείωσε κι αυτό!

Ίσως τα παιδιά κουράστηκαν από την στενή σχέση, ίσως και η Ασημίνα ήθελε να επισκεφτεί την οικογένειά της. Αλλά ούτε ένα repost; Ένα σχόλιο; Κάτι που να αποδεικνύει ότι είμαστε κακεντρεχείς εν πάση περιπτώση!

Δείτε stories τους στο Instagram

Ασημίνα Δαντης

Ασημίνα Δαντης

Survivor: Απίστευτη σπόντα της Ασημίνας-Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Πριν μερικές εβδομάδες το «βουνό» μιλώντας σε εκπομπή είχε πει για τον τραγουδιστή ότι είναι μαζί τρία χρόνια και το «τώρα» είναι αυτό που την κάνει να χαμογελά! Επιπλέον η αθλήτρια είχε αναφέρει ότι μετά από κάποια προβλήματα υγείας αναθεώρησε τη στάση της για τη ζωή γιατί αύριο «μπορεί να μην είμαι» όπως είπε χαρακηριστικά.

«Με τον Χρήστο είμαστε μαζί 3 χρόνια. Γενικά στη ζωή μου από κάποιες καταστάσεις με κάποια θέματα υγείας της οικογένειάς μου, είπα πως θα ασχολούμαι με το τώρα. Κι αν το τώρα με κάνει να χαμογελάω και να είμαι χαρούμενη, θα είναι αυτό που θα είμαι σήμερα.

Αύριο μπορεί να μην είμαι. Μόνο το τώρα έχουμε. Επειδή δεν είχα επαφή μέσα στο Survivor, αυτόν που έχουν στενοχωρήσει πιο πολύ ήταν ο Χρήστος. Εγώ που βγήκα, έπαθα ένα μικρό σοκ.

Θα βγάλει και κακία και αγάπη ο κόσμος. Εμένα δε με απασχολεί γιατί ζω το τώρα. Οκ, μπορούσα να είμαι με έναν μικρότερο σε ηλικία και να μην ήμουν ευχαριστημένη. Ή εκείνος να μην ήταν ευχαριστημένος και να ήταν αλλού».

Και ενώ το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα ενεργό στα social και ανέβαζαν καθημερινά stories μαζί, προφανώς περνούν κάποια κρίση στη σχέση γιατί ο Χρήστος εξαφανίστηκε! Τόσο ο ίδιος από το προφίλ της Ασημίνας όσο και η ποδοσφαιρίστρια από το προφίλ του τραγουδιστή! Και σαν να μην έφτανε αυτό, η νεαρή ανέβασε και το παρακάτω story και μας έβαλε ακόμα περισσότερους ψύλλους στα αυτιά! Λες;

Survivor: Δείτε το story της Ασημίνας!

Ασημίνα