Ο κακός χαμός γίνεται στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor όπου κοπέλες σφάζονται για την αγκαλιά του Βασάλου ή για να είμαστε πιο… ξεκάθαροι, για τη θέση στο πλευρό του.

Όπως ακούστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Πρωινό μας και τον Νίκο Παρτσώλη, η Σταυρούλα φεύγει από εκεί που κοιμάται. Παίρνει τις κουβέρτες της και εκεί την… αντικαθιστά η Μελίνα η οποία δε χάνει χρόνο και πηγαίνει να πιάσει… στασίδι.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα είπε ότι την κερδίζει  Σταυρούλα τόσο αγωνιστικά όσο και ως προσωπικότητα και μάλιστα έντιμη!

Η Μελίνα βεβαίως και έχει μία σχέση έξω αλλά παρολαυτά βρέθηκε στο πλευρό του Κωνσταντίνου!

Αντιλαμβανόμαστε ότι η Σταυρούλα δέχεται να μείνει εκτός κλίκας και να συνεχίζει να στηρίζει τον Στέλιο παρόλο που πλέον εκείνος δεν είναι σε θέση να τη στηρίζει μετά και την οικειοθελή αποχώρησή του. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο τουλάχιστον με ήθος, κάτι που απουσιάζει εμφανέστατα από το φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες μοιάζουν να έχουν διχαστεί μεταξύ τους και αφορμή στάθηκε η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη ακόμα και αν αυτός δήλωσε ξεκάθαρα ότι το κάνει για τα παιδιά του.

Προφανώς και όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι το σκληρό ριάλιτι αρχίζει τώρα που πλησιάζει και το τέλος του παιχνιδιού. Κουρασμένοι, πεινασμένοι (μάλλον), πέφτουν χαμηλά για λίγα φώτα δημοσιότητας!

Survivor: Δείτε το απόσπασμα

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με την αποκάλυψη-Η Ευγενία μαθαίνει ότι το παιδί είναι του Μάρκου και όχι του Ιάσονα

Σε άλλη οικονομική βάση ο Ολυμπιακός

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Θα προλάβει;