Μια βόμβα έριξε στο επεισόδιο του Survivor all Star που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Κόρομι. Ο παίκτης των Κόκκινων είπε ξεκάθαρα πως η Αφροδίτη έπαιρνε πληροφορίες από την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τις μετέφερε στα άτομα με τα οποία είναι κοντά.

«Βάλλομαι από την ομάδα μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι είναι σε μια υποομάδα στην κόκκινη ομάδα, τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Νίκο και τον Παπαδόπουλο. Παράλληλα παίρνει πληροφορίες από Κατερίνα Δαλάκα κι Ασημίνα, τις οποίες μεταβιβάζει στη υποομάδα της. Αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, είναι ένα άτομο που δεν μπορώ να εμπιστευτώ» ανέφερε ο παίκτης.

«Ξαφνικά η υποομάδα της στην κόκκινη ομάδα δεν την αντέχει άλλο για λόγους που είναι πολλοί. Θέλησε να πλησιάσει εμάς μετά από 1,5 μήνα. Με τα παιδιά το συζητήσαμε κι είπαμε ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο άτομο γιατί όταν βλέπουμε αυτό που έχει κάνει 6 εβδομάδες με πληροφορίες, δεν μπορώ να κάτσω, όπως με τα παιδιά που κάνουμε παρέα… Λες κάτι τέτοιο ξαφνικά για να προκαλέσεις εντάσεις κι εντυπώσεις;» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κόρομι.

Το τι ακριβώς έχει συμβεί αποκάλυψε σήμερα ο Νίκος Παρτσώλης στο Πρωινό μας.

Κάποια στιγμή η κλίκα Μαρτίκα σταματάει να μιλάει ξαφνικά και χωρίς, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΪ, η Αφροδίτη που μένει στην απομόνωση αποφασίζει να πάει στην άλλη ομάδα που είναι η κλίκα Κορόμι!

Ποια είναι όμως η αλήθεια; Πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο της κλίκας Μαρτίκα να στείλουν την Αφροδίτη στην απέναντι ομάδα. Προσποιήθηκαν όλοι μαζί ότι δεν μιλούν στην  Αφροδίτη η οποία ως Δούρειος Ίππος, πήγε να τσιμπήσει πληροφορίες! Ο Κόρομι όμως την κατάλαβε ότι προφανώς και πήγε ως πληροφοριοδότης και την έστειλε πίσω στην ομάδα της!

Μπροστά τους η Λάμψη του Φώσκολου απλά… ωχριά!

Survivor: Δείτε την αποκάλυψη Παρτσώλη!