Ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής αλλά και πρώην παίκτης του Survivor, Λάμπρος Κωνσταντάρας και η ηθοποιός Στεφανία Γκουρνέλου πέρασαν χωριστά το Πάσχα, βιώνοντας μια περίοδο καθοριστική για τον δεσμό τους

Η σχέση τους είναι από τις πιο πολυσυζητημένες τους τελευταίους μήνες καθώς οι περιγραφές τόσο των ίδιων όσο και των φίλων τους έκαναν λόγο για ένα όμορφο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Όμως η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ο εγγονός του θρυλικού ηθοποιού και η ηθοποιός, εδώ και λίγο καιρό δε διανύουν και την καλύτερη περίοδο της κοινής τους ζωής. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν στη σχέση τους. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την επιστροφή του δημοσιογράφου από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρέθηκε λόγω της συμμετοχής του στο Survivor.

Η ηθοποιός λίγο καιρό αφότου επέστρεψε ο αγαπημένος της στην Ελλάδα, μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των παραστάσεων της σατιρικής κωμωδίας «Σινέ», στην οποία συμμετέχει στο πλευρό του Παντελή Καναράκη.

Στην Ελούντα χωρίς την Στεφανία

Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους ενισχύθηκαν, όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα με φίλους του στην Ελούντα ,χωρίς την παρουσία της συντρόφου του.

Οι δυο τους, επιλέγουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες μέχρι στιγμής.

Και οι δύο είναι χαμηλών τόνων σύμφωνα με την Realnews και δεν δίνουν αφορμές για σχόλια, γι’ αυτό και, μέχρι να δουν πού θα τους οδηγήσει αυτή η εξέλιξη, κρατούν τα προσωπικά τους για τον εαυτό τους. Ολα έδειχναν πως η σχέση αυτή είναι δυνατή, καθώς η ηθοποιός μιλούσε για τον αγαπημένο της με πολύ όμορφα λόγια: «Αγαπώ και εκτιμώ βαθιά τον Λάμπρο και τον θαυμάζω. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, θα δείξει», είχε πει η Στ. Γκουρνέλου, όταν ο αγαπημένος της έφευγε για τον Αγιο Δομίνικο. Ο χρόνος έχει τις απαντήσεις για όλα και σε αυτό στηρίζεται και το ζευγάρι. Προς το παρόν, και οι δύο επιδίδονται στην εργασιοθεραπεία.