Μπλε και Κόκκινοι στο Survivor και ένας στίβος μάχης που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ήττα! Το αποψινό επεισόδιο του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα είναι πραγματικά συνταρακτικό!

Από τη μία οι Κόκκινοι δεν μπορεί και δεν πρέπει να χάσουν παίκτη. Δίνουν όλο τους το είναι προκειμένου να τα καταφέρουν και να βγουν αλώβητοι και από αυτή τη δοκιμασία.

Από την άλλη οι Μπλε. Μόνος του και όλοι τους. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να φέρει τα πάνω κάτω. Όσα δεν μπόρεσαν να διαλύσουν οι υπόλοιποι μέσα σε τέσσερις μήνες ήρθε εκείνος να τα ξεκάνει! Πρόκειται για μία περίεργη προσωπικότητα που δεν πιάνεται φίλος εύκολα και προφανώς βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για να προκαλέσει τα πλήθη και να ταρακουνήσει συθέμελα τις ομάδες!

Survivor: Τι θα γίνει με τους Μπλε;

Έτσι, οι Μπλε είναι αποτελειωμένοι. Δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι ολοφάνερο ότι τους έχει τσακίσει! Μέσα στην ομάδα υπάρχει γκρίνια, σύγχιση και συνεχόμενες αποτυχίες.

Η σημερινή όμως είναι μία σημαντική μέρα τουλάχιστον αγωνιστικά! Απόψε, οι παίκτες θα μπουν στη… μάχη προκειμένου να πάρουν το τοτέμ της 1ης ασυλίας και να κάνουν το πρώτο βήμα για να μη χάσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Το φαβορί είναι ξεκάθαρο σίγουρα αλλά θα το μάθετε ΕΔΩ για να επιβεβαιωθείτε κιόλας! Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα! Μπλε ή μήπως Κόκκινοι; Είναι σε θέση να ανατραπούν όλα ή μπα;

Δείτε το αποψινό trailer για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα τι θα γίνει!