Ο παράδεισος των κυριών: Η Ειρήνη Δράκου υποδύεται τη Δωροθέα στον παράδεισο των κυριών, τη σειρά του Alpha που συναρπάζει καθημερινά με την περίπλοκη και άρτια πλοκή της.

Η Δωροθέα έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τον γιο της τον Σίμο σαν μια σκληρή, πλούσια γυναίκα που ήρθε να τα βάλει με την αδελφή της. Οι προθέσεις της μοιάζουν ανεξιχνίαστες όπως και οι παγίδες και οι συμμαχίες που στήνει. Παρότι λοιπόν η Δωροθέα πρόκειται για έναν αντιπαθή χαρακτήρα, η Ειρήνη Δράκου βλέπει πάνω της ένα πληγωμένο πλάσμα που έχει προδοθεί πολλές φορές.

Η συνέχεια όμως θα είναι συνταρακτική για εκείνη, όπως αποκαλύπτει η ίδια η ηθοποιός στη συνέντευξή της στο Τηλέραμα. Ο Σίμος περισσότερο μοιάζει στη σατανική νονά του, τη Βικτόρια παρά στη Δωροθέα η οποία αγνοεί τον πραγματικό του χαρακτήρα. Ξέρει μόνο μικροπράγματα από τις πράξεις του και έχει μόνο υποψίες.

Η Δωροθέα όμως θα ανακαλύψει κάποια στιγμή το αληθινό πρόσωπό του και θα συντριβεί. Θα αναρωτηθεί και τις δικές της ευθύνες για το πως ανέθρεψε έναν τέτοιο άνθρωπο. Όπως υποστηρίζει η ίδια, το ζήτημα της Δωροθέας δεν ήταν ποτέ οικονομικό. Αυτό που επιζητούσε μέσω της περιουσίας ήταν η επανασύνδεση με την οικογένειά της.

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα παρατάει τον Σπήλιο

Μιμή Ντενίση: Ετοιμάζεται να σαρώσει με το Madre

Σασμός επόμενα επεισόδια: Χαμός με Αντρέα – Η Εύα συμμαχεί με Μαθιό