Συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε  στην «κατακραυγή» που δέχθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την κίνησή της να αλλάξει τις λίστες προκειμένου στις πρόσφατες εκλογές, να εκλεγούν τα πιο κοντινά της πρόσωπα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής πλέον με την «Πλεύση Ελευθερίας», απάντησε λέγοντας: «Το περίεργο είναι ότι σχολιάστηκε μόνο για την Πλεύση Ελευθερίας, γιατί αυτό -και σε μεγαλύτερη κλίμακα- έγινε σε όλα τα μικρά κόμματα. Ο θεσμός της λίστας θεσμοθετήθηκε από τη δημοκρατική Βουλή ακριβώς για να διασφαλίσει ότι τα μικρά κόμματα θα είναι συμπαγή».

Σε άλλο κομμάτι της συνέντευξής του ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε οτι στη Βουλή «…θα πάω ως Σπύρος Μπιμπίλας και αυτό τα λέει όλα», απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην ερώτηση για το αν θα φορέσει κοστούμι στην ορκωμοσία.

Οσον αφορά τους στόχους που έχει στην πολιτική, ο 67χρονος ηθοποιός σχολίασε: «Καταρχήν δεν αισθάνομαι πολιτικός. Εγώ μπήκα στη Βουλή για να βοηθήσω τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και για να επιλυθούν τα πολύ μεγάλα προβλήματα των καλλιτεχνών. Θα συνεχίσω τους αγώνες για τη δικαίωση των καλλιτεχνών και για τον Πολιτισμό, όπως έχω κάνει τόσα χρόνια».

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/7 spoiler: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτούς παίρνει μαζί στο έπαθλο ο Σάκης Κατσούλης!

Αυτή η νύχτα μένει: Το μυστικό Θόδωρου για την Λαμπρινή

Σασμός: Τέλος ο Φαρμάκης – Η Στελλα ετοιμάζει την διαθήκη του