Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στα μέσα Φεβρουαρίου πρόκειται να ξεκινήσουν στον ΣΚΑΪ τα γυρίσματα του «Masked Singer», που έπειτα από πολλές αναβολές θα βγει τελικά στον αέρα τον Μάρτιο. Η παραγωγή θα είναι της Αcun Medya. Παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς, ενώ ο Τούρκος παραγωγός συνεχίζει να πολιορκεί τον Νίκο Μουτσινά για μια θέση στην κριτική επιτροπή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, σε συζητήσεις για να επιστρέψει στον ΣΚΑΪ και να αναλάβει θέση κριτή στο «Masked singer» βρίσκεται και ο Φοίβος. Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών ξεχώρισε πέρυσι στο «House of fame» του ίδιου καναλιού. Επιπλέον όπως έγινε γνωστό, δεν θα μετάσχει τελικά στην κριτική επιτροπή του «X-Factor» στο Mega.

Για την τρίτη θέση στην κριτική επιτροπή βρίσκεται σε συζητήσεις η Τάμτα. Το «Masked singer» προορίζεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στην prime time της Παρασκευής. Ωστόσο εξετάζεται και το βράδυ της Πέμπτης, ως καλύτερο από άποψη εμπορικών εσόδων.

Οι διασημότητες που θα διαγωνιστούν θα είναι 14. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ήδη συμφωνήσει και έχουν μιλήσει μαζί τους για τις μάσκες που θα φορέσουν. Μάλιστα οι περισσότερες μάσκες έχουν ήδη κατασκευαστεί.

Στην κριτική επιτροπή θα είναι 4 πρόσωπα, τα οποία έχουν, επίσης, συμφωνήσει. Ωστόσο, κρατούνται για την ώρα ως επτασφράγιστο μυστικό. Προφανώς και αυτό γίνεται μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Ωστόσο όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Φοίβος και η Τάμτα είναι πολύ κοντά.

Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο πρότζεκτ που ετοιμάζει ο Ατζούν για το ΣΚΑΪ, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα της «στΟργής», της νέας σειράς σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα, που βασίζεται σε τουρκικό κόνσεπτ και Θα έχει ως πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου.