Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του ΣΚΑΪ. Είναι συνεπής στα όσα λέει αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης έχει σταθερά ανοδική πορεία. Είναι σίγουρα ένα «πολυεργαλείο» που όλα τα κανάλια θα ήθελαν στο δυναμικό τους.

Ο παρουσιαστής είχε δώσει τη δική του απάντηση στις φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την περασμένη χρονιά.

Συνομιλώντας μαζί της ο διάσημος παρουσιαστής ξεκαθάρισε με τον τρόπο του πως για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα θα παραμείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στην προηγούμενη τηλεοπτική συνάντησή του με την παρουσιάστρια του «Style me Up», ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Τότε ήμουν OPEN, τώρα είμαι… closed. Για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα».

Νίκος Μουτσινάς: Ποια τα σχέδια του ΣΚΑΪ;

Το κανάλι πρόκειται να βγάλει στον αέρα το μουσικό παιχνίδι «Masked Singer» μάλλον το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Το πρωτότυπο μουσικό παιχνίδι ήταν στο προγραμματισμό του καναλιού εδώ και δύο χρόνια. Όμως ο κορονοϊός αλλά και τα υψηλά νούμερα στη prime time, δεν άφηναν κατάλληλη ώρα προβολής.

Πρόκειται για ένα μουσικό show όπου οι διαγωνιζόμενοι είναι μόνο celebrities, από ηθοποιούς μέχρι influencers. Οι συμμετέχοντες τραγουδούν μπροστά στην κριτική επιτροπή μεταμφιεσμένοι από πάνω μέχρι κάτω και στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς, ενώ φαβορί για την κριτική επιτροπή είναι η Τάμτα και ο Νίκος Μουτσινάς.