Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, οι παρουσιαστές της καθημερινής εκπομπής της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, κατάφεραν στη σημερινή τους (21/10) εκπομπή με ένα απλό σκετς διάρκειας λίγων δευτερολέπτων να τα πουν όλα γύρω από τον βιασμό της 12χρονης και όσους πήγαν να στήσουν «παιχνίδι» τηλεθέασης πάνω σε αυτό!

Διαβάστε τον διάλογο που είχαν οι δύο παρουσιαστές και που αφορούσε ουσιαστικά αυτό που στήθηκε από τα κανάλια γύρω από το θέμα της 12χρονης αλλά και τα όσα είπε στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας.

Φ.Σ. Σκέφτηκα να κάνω ταχυδακτυλουργικά τώρα που έχει πολλά παιδικά πάρτι. Έχω αυτό το κουτί που έχει αυτόν τον πάτο κι έχει κι ένα δεύτερο πάτο. Οπότε στα πάρτι θα διασκεδάζω μικρούς και μεγάλους βγάζοντας από αυτό το κουτί ό,τι θέλω. Θα τους παρουσιάζω ό,τι θέλω, αποκαλύψεις, σκάνδαλα, βίντεο, πολλά…

Τ.Μ. Δικογραφίες;

Φ.Σ. Κυρίως δικογραφίες. Να τους τραβήξω, να τους μαγέψω και να τους πω: Εδώ είμαι εγώ αυτός που θα σας δείξει τα καλύτερα.

Τ.Μ. Όχι. Όχι. Εγώ θα το κλείσω αυτό το κουτί.

Φ.Σ. Γιατί;

Τ.Μ. Γιατί αφορά στα παιδιά.

Φ.Σ. Καλά. Πέταξέ το τότε. Στα σκουπίδια. Και τον πάτο μαζί. Έχω πολύ καλύτερα να δείξω.

Αν αυτό δεν είναι γροθιά στο στομάχι τότε τι; Πόσο πάτο πρέπει να πιάσουμε για λίγα νούμερα και πώς εμείς θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι όταν «παίζουμε» ένα βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες παιδιών; Καλύτερα για πέταμα και μαζί και ο πάτος γιατί έχασε και τη σημασία του!

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά