Όσο και να προσπαθήσει ο Γιώργος Λιάγκας να σώσει τη χτεσινή του αηδία, τόσο περισσότερο καταφέρνει να εκτεθεί! Ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1 αλλά και δημοσιογράφος βγήκε στη σημερινή εκπομπή να διορθώσει τα όσα είπε χτες στην εκπομπή του για το 12χρονο θύμα βιασμών και το μόνο που κατάφερε είναι να μεγαλώσει η ξεφτίλα του.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στην εκπομπή της Τετάρτης (19/10) αυτολεξεί:
«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο.»

Το λέει ξεκάθαρα ο μάγκας της… φακής ότι έχει δει φωτογραφίες. Πιο ξεκάθαρα πραγματικά πεθαίνεις! Και εμφανίζεται στη σημερινή εκπομπή, μετά από όλον αυτόν τον ορυμαγδό καταγγελιών, και λέει:

Είπα κάτι χθες και παρεξηγήθηκε έτσι όπως το είπα και οφείλω να το πω. Τη μικρή την έχω δει και σας έχω περιγράψει ότι είναι αγγελούδι. Ένα κοριτσάκι 11-12 χρονών, ένας μίσχος. Την έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό στο παρελθόν. Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση όλα αυτά που αποτελούν, αυτά που καταγγέλλονται, τις πράξεις. Όμως, μου έρχεται ρεπορτάζ.
Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Ήταν στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν η φάτσα του τέρατος. Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία. Να το ξεκαθαρίσω».

Όσο κι αν προσπαθήσει να το «ξεκαθαρίσει» τόσο πιο βρώμικος γίνεται!

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το σημερινό και έπειτα το χτεσινό ρεπορτάζ!


Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Ο Ευθύμης αλυσοδένει τον Τίμο-Τον απειλεί με όπλο!

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Αλλαγές τελευταίας στιγμής στα προϊόντα – Πότε θα εφαρμοστεί

Σάλος με τον Γιώργο Λιάγκα: Γιατί είχε φωτογραφίες της 12χρονης στο κινητό του-Είναι δικηγόρος ή εισαγγελέας;