Και ο Χάρης Ρώμας θέτει εαυτόν στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη μετά το σάλο που έχει προκληθεί με το περιβόητο ζεϊμπέκικο και την απομάκρυνσή του από την κούρσα για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως έκανε γνωστό μέσω του Instagram ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου αλλά φυσικά και πολύ αγαπημένος ηθοποιός, δεν θα επιτρέψει να διεξάγεται μπροστά του αυτό το ανάλγητο: «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται».
Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού

Γιώργος Πατούλης: Στο πλευρό του ο Χάρης Ρώμας

 

Η ανάρτηση που έκανε ο Χάρης Ρώμας

Η απόφαση του Γιώργου Πατούλη, του πάνω από όλα φίλου μου Γιώργου, να αποσυρθεί από την αυτοδιοικητική κούρσα για να μην δημιουργήσει αντάρτικο μέτωπο ενάντια στην παράταξη που τιμά και στηρίζει χρόνια, αποδεικνύει ανωτερότητα και πολιτική αξιοπιστία.

Για το ατόπημα του ζεϊμπέκικου που χορεύτηκε την εντελώς λάθος στιγμή απολογήθηκε και δεν υπάρχει περίπτωση να διαγράψω μία γνωριμία σαράντα χρόνων για αυτό το λόγο.

Ούτε θα επιτρέψω να διεξάγεται μπροστά μου αυτό το ανάλγητο: «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται».

Πολλά θα ειπωθούν από καλοθελητές αλλά συμβουλεύω, τουλάχιστον τους συνοδοιπόρους μου στην Περιφέρεια Αττικής επί της τετραετίας διοίκησης Πατούλη ,να μην δείξουν ίχνος αχαριστίας.

Να τον ευχαριστήσουν ολόψυχα για την ευκαιρία που μας έδωσε, ειδικά σε όσους είχαμε θεσμικούς ρόλους μεγάλων ευθυνών.

Δίπλα στον Γιώργο είδα και έμαθα τι σημαίνει να παράγεις αδιάκοπα κοινωφελές έργο, τι σημαίνει δρω για το κοινό καλό.

Το λέω και το εννοώ.

Θα πρέπει να έχει πολύ ισχυρές αποδείξεις κάποιος για να με κάνει να αλλάξω γνώμη για την αξιοσύνη αυτού του πολιτικού άντρα.

Εύχομαι καλή τύχη στην συνέχεια της πορείας του που αποκλείεται να μην είναι δημιουργική και συγκινημένος αυτή την στιγμή που γράφω την ανάρτηση στέλνω την αγάπη μου για μία ακόμη φορά!

 

Όλες οι ειδήσεις

Σοκ για Ελληνίδα τραγουδίστρια: Έπεσε από τη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε-Φωτογραφία από το νοσοκομείο (βίντεο)

Αλεξανδρούπολη: Επέστρεψε το χαλί πάνω σε λακούβα που έγινε viral! (pic)

Τριαντάφυλλος: Πήρε θέση για την απομάκρυνση Πατούλη-Έτσι τους δίκασε!