Ο Σασμός συνεχίζει δυνατά με δράση και εξελίξεις! Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά που δίνουν επιπλέον αγωνία! Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια;

Η Καλλιόπη δεν θα ησυχάσει αν δεν απαλλαγεί από την παρουσία της Αργυρώς και της οικογένειάς της από το χωριό στη σειρά του Alpha. Θεωρεί ότι όσο μένουν εκεί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τα παιδιά της και κυρίως για τον Μαθιό. Έτσι βρίσκει τον τρόπο να τις τρομοκρατήσει και να τις κάνει να μην μπορούν πλέον να σταθούν στο σπίτι αλλά και στον τόπο τους…

 

Η Καλλιόπη ετοιμάζει σκοτεινό σχέδια για να απαλλαγεί μια και καλή από την οικογένεια της Μαρίνας. Έτσι βάζει τους δικούς τη να επιτεθούν στις ανυπεράσπιστες γυναίκες. «Προσέξτε, μόνο να τι τρομάξετε θέλω. Μην κάνετε καμία κουζουλάδα. Μόνο να πάρουν το μήνυμα πω δεν χωρούν επάε», τους επισημαίνει. Λίγο αργότερα η Μαρίνα με την Αργυρώ και τη γιαγιά Ειρήνη θα ζήσουν μια νύχτα τρόμου μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Οι τρεις γυναίκες βρίσκονται στο Η έλεος ενός μυστηριώδους εισβολέα. πιο μόνες και ανυπεράσπιστες από ποτέ… Ο φόβος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η Αργυρώ είναι έτοιμη για μια απόφαση που Θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα: «Να φύγουμε από τούτο Ε τον καταραμένο τόπο», λέει στη Μαρίνα!

Σασμός: Ο Μαθιός ψάχνει το παρελθόν του Καραπάνου

Στο μεταξύ ο Μαθιός θα γνωρίσει την Κλαίρη, ενώ ένας νέος υπαστυνόμος, ο Γεράσιμος (Αργύρης Πανταζάραs), εμφανίζεται στο τμήμα για να αναλάβει καθήκοντα. Η κρίση στη σχέση Τάσου και Σοφίας βαθαίνει όλο και περισσότερο, με τη Στέλλα να προσπαθεί μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Την ίδια στιγμή ο Καραπάνοs φτάνει όλο και πιο βαθιά στο παρελθόν του Αστέρη. Την ίδια ώρα ο Μαθιόs προσπαθεί να μάθει περισσότερα γι’ αυτόν και κατά πόσον αποτελεί κίνδυνο για τον αδελφό του. Ο Τάσος επιτέλους πατάει πόδι στη Σοφία και η Στέλλα είναι εκεί για να τον στηρίξει. Στο μεταξύ η Άσπα πάει πια την υπογραφή που κλείνει οριστικά την προηγούμενη ζωή της με τον Κώστα που τόσο την είχε βασανίσει. Στο μεταξύ η άφιξη του Γεράσιμου αλλάζει για μια ακόμα φορά τα δεδομένα. Καθώς ετοιμάζεται για την πρώτα του αστυνομική αποστολή, το κουβάρι του σκοτεινού παρελθόντος του αρχίζει να ξετυλίγεται.

Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν για Γιάννενα

Η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω από τους Βρουλάκηδεs. Το σχέδιό της, όμως, βρίσκει την Αργυρώ πιο ευάλωτη από ποτέ. Μνήμες και πληγές ματώνουν ξανά, καθώς η κοπέλα βιώνει και πάλι τον απαγορευμένο έρωτά της για τον φονιά του αδελφού της και τις μνήμες της με τον Πετρή. Ο Αντώνης και ο Άγγελος ματαίως προσπαθούν να αλλάξουν κάτι. Μαρίνα, γιαγιά Ειρήνη και Αργυρώ βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα που θα ορίσει το μέλλον τους. Με δυσκολία η Μαρίνα με την Αργυρώ αποφασίζουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και ετοιμάζονται να φύγουν για το Γιάννενα. Μόλις το μαθαίνει η Καλλιόπη δείχνει ικανοποιημένη από αυτή την εξέλιξη και γιο ηρώί φορά γελάει το πρόσωπό της από ευχαρίστηση. Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδών στις δύο γυναίκες. Επικρατεί μεγάλη ένταση! Ωστόσο προτού φύγει από την Kρήτη, η Μαρίνα συνάντα την Καλλιόπη και της τα λέει για τελευταία φορά έξω από τα δόντια. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα φοβάται μήπως χάσει το παιδί της επειδή τιμωρείται γι’ αυτά που έχει κάνει. Τέλος η μεταγωγή ενός κρατούμενου θα αποδειχθεί φιάσκο και θα εκθέσει τον Γεράσιμο ανεπανόρθωτα.