Η ελληνική μυθοπλασία φέτος έχει όντως την τιμητική της. Ωστόσο φροντίζει να μη μας απογοητεύει με τη δράση της και τα ευφάνταστα επεισόδια. Μία από αυτές τις σειρές που το κοινό έχει λατρέψει είναι ο Σασμός του Alpha. Γι αυτό και εμείς φροντίζουμε όταν έχουμε να σας δίνουμε spoiler για την αγαπημένη σειρά.

Μετά το θάνατο του Πέτρου όλα μοιάζουν να παραπαίουν. Κυρίως η Θοδώρα που νιώθει υπεύθυνη για το θάνατο του Πετρή. Στο μεταξύ μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Όμως η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη. Ζει σε ένα δυστυχισμένο γάμο με έναν άντρα που δεν αγαπά. Κάθε μέρα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη θλίψη.

Από την άλλη ο σύζυγός της έχει απογοητευτεί. Όταν είδε πώς συμπεριφέρθηκε στο γάμο αλλά και πώς «τίμησε» τον Πετρή, εξοργίστηκε. Της λέει ότι θα την χωρίσει σε τρεις μήνες. Δεν της συμπεριφέρεται σαν σύντροφος. Την προσβάλλει συνεχώς και εκείνη είναι ανήμπορη να αντιδράσει.

Ωστόσο κάποιες ζαλάδες θα τη βάλουν σε σκέψεις. Μήπως τελικά είναι αυτό που δεν ήθελε;

Κάνει εξετάσεις και ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Πώς όμως θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί που ο πατέρας του έχει προκαταβάλλει ότι θα την χωρίσει;

Η Θοδώρα παίρνει την απόφαση να προχωρήσει σε έκτρωση και σε αυτό θα έχει δίπλα της τον Μανώλη. Ο αδερφός της διαφωνεί με την απόφασή της αλλά τη στηρίζει.

Στο μεταξύ ο Γιώργης θα μάθει πως η Θοδώρα είναι έτοιμη να κάνει έκτρωση και θα τρέξει να την βρει. Και μαζί θα αλλάξει το μυαλό του! Ο σύζυγος της Θοδώρας θα την συγχωρέσει και θα της ζητήσει να μείνουν μαζί και να ξεχάσουν το παρελθόν! Έτσι θα γίνει μεταξύ τους Σασμός και εκείνη θα αποφασίσει να το κρατήσει και να αλλάξει τη ζωή της από δω και στο εξής…