Οι Σταματάκηδες ζουν με την αγωνία πως η Μαρίνα θα «δώσει» τον Μαθιό, για τον φόνο του Στεφανή στη σειρά του ALPHA, Σασμός, ενώ την ίδια στιγμή, φοβούνται για την Βασιλική που την έχει καλέσει ο εισαγγελέας. Ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί μόνος του. Ο Αντώνης ανακαλύπτει πως το περιδέραιο της Μαρίνας, το έκλεψε η Σάντρα, η οποία συνειδητοποιεί πως είναι εξαρτημένη από τον τζόγο και συμφωνεί να φύγει για απεξάρτηση. Η Θοδώρα και ο Γιώργος ετοιμάζονται για τον γάμο τους.

Ο Αντώνης μένει άναυδος από την αποκάλυψη για το πού βρίσκεται ο Αντρέας, προσπαθώντας να διαφύγει τη σύλληψη. Την ίδια ώρα, η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσια τον εισαγγελέα, προκαλώντας τον αναφορικά με το θάνατο του Λάζαρου. Δε γνωρίζει, ωστόσο, ότι ο Χρήστος έχει έναν κρυμμένο άσσο στο μανίκι του.

Η Μαρίνα μένει αλύγιστη, απέναντι στον Μαθιό. Δίνει μία ημέρα περιθώριο στον ίδιο να παραδοθεί μόνος του, διαφορετικά θα τα αποκαλύψει όλα στον Αντώνη. Εκείνος είναι έτοιμος να το κάνει, η γιαγιά Ειρήνη, όμως, τον αποτρέπει.

Κι όσο ο Γιώργος με τη Θοδώρα προετοιμάζονται για το γάμο τους, η Βασιλική αποφασίζει να κάνει μία τελευταία προσπάθεια, να πείσει τη Μαρίνα να μην καταδώσει τον Μαθιό. Η σύγκρουση των δυο γυναικών θα είναι σκληρή, και όχι δίχως απώλειες.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 29/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Αυτός είναι ο Λιβανέζος Χιγκίτα – Η απίθανη απόκρουση που έγινε viral! (vid)

Ναταλία Γερμανού: Τέλος από την εκπομπή της δυο δημοσιογράφοι