Ο Σασμός στη βεντέτα μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων μετατίθεται για ένα ακόμη χρόνο καθώς η σειρά του Alpha έχει συμφωνήσει να συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews το κανάλι συμφώνησε με τους ιθύνοντες της σειράς για τη συνέχεια και του χρόνου παρά τα διαφορετικά σενάρια που εξετάστηκαν.

Παρότι λοιπόν βλέπουμε πως γίνονται κινήσεις συμφιλίωσης μεταξύ των δύο οικογενειών το τέλος του δεύτερου κύκλου δε θα φέρει και το τέλος της βεντέτας. Όλα δείχνουν πως νέοι χαρακτήρες θα μπουν στην ιστορία αλλά και νέα εμπόδια μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς στον δρόμο για την ευτυχία τους. Κεντρικό πρόσωπο μάλιστα στις νέες αψιμαχίες αναμένεται να είναι ο Μαθιός.

Στον τρίτο κύκλο λοιπόν της σειράς ήδη ξέρουμε ότι ο Στέλιος Μάινας, ο Παύλος της σειράς, δε θα συνεχίσει. Το ίδιο είχε γίνει γνωστό και για τον Δημήτρη Ήμελλο και τη Μαρία Πρωτόπαππα με το spoiler για τον ματωμένο γάμο Μαρίνας και Αντώνη να επιβεβαιώνει τις φήμες. Οι νεότερες πληροφορίες όμως θέλουν τους δύο ηθοποιούς να συνεχίζουν κανονικά παρά τις επιφυλάξεις που είχαν για τον τρίτο κύκλο.

Με την οριστική απόφαση λοιπόν να έχει παρθεί, από το τραπέζι των συζητήσεων στον Alpha βγαίνει η ελληνοποίηση της Τουρκικής σειράς «Εζέλ» στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο «Μαθιός» Δημήτρης Λάλος.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Σασμός στο μεταξύ συνεχίζει να συγκλονίζει με τις εξελίξεις του:

Όλες οι ειδήσεις 

Oscars 2023: Σε αυτό το κανάλι θα προβληθούν στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός κάνει επίθεση στην ελληνική Κυβέρνηση!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει