Οι πληροφορίες που έλαβε η Νάντια στη σειρά Σασμός την οδήγησαν σε λάθος δρόμους, όμως σύντομα θα καταλάβει πως ο Μαθιός δεν είναι ο πραγματικός της πατέρας. Θα σοκαριστεί όταν καταλάβει πως αδελφός της είναι ο Νικηφόρος.
Μαθιός Σταματάκης! Ετσι της είπαν πως λέγεται ο βιολογικός της πατέρας και εκείνη άρχισε να τον ψάχνει σε όλη την Κρήτη. Οταν δε έπεσε πάνω στον άντρα της Βασιλικής, ένιωσε την τύχη να της χαμογελά που επιτέλους θα ερχόταν αντιμέτωπη με τον άντρα που παράτησε τη μητέρα της και αποφάσισε να βάλει τέλος στα ζωή της από τη στενοχώρια της. Ομως η αλήθεια κρύβεται αλλού…

Η Νάντια όταν λάβει κάποιες φωτογραφίες του βιολογικού της πατέρα, θα συνειδητοποιήσει πως δεν έχει ουδεμία σχέση με τον Μαθιό Σταματάκη που ξέρει.

Ο μελαχρινός άντρας που θα βλέπει σε ένα κομμάτι χαρτιού δεν θα είναι εκείνος που πίστεψε για πατέρα της και μοιραία θα πρέπει να ξεκινήσει τις έρευνές της από την αρχή. Η αλήθεια για τον Στεφανή θα παρουσιαστεί ξαφνικά μπροστά της προκαλώντας τα σοκ! Η Νάντια ψάχνοντας για περισσότερες πληροφορίες, θα μάθει τον λόγο που ο βιολογικός της πατέρας είχε επιλέξει να κρύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Μία φίλη της εξομολογείται ότι ο Στεφανής είχε πολλά μπλεξίματα με πολλές γυναίκες του νησιού. Καθώς όμως ήταν παντρεμένος, σπάνια έδινε την πραγματική του ταυτότητα γιατί δεν ήθελε κάποια να μπει στη διαδικασία να τον αναζητήσει και η Βασιλικη να μάθει τη διπλή ζωή που έκανε.

Ένας καταιγισμός αποκαλύψεων θα προκύψει από τη στιγμή που θα γίνει γνωστό πως ο Στεφανής είχε κάνει παιδί εκτός γάμου και μέσα σε όλα η Νάντια και ο Νικηφόρος θα δεχτούν την άχαρη πραγματικότητα, ότι έχουν το ίδιο αίμα. Βέβαιοι πως μεταξύ τους δεν μπορεί να υπάρξει κάτι παραπάνω από ατόφια φιλία, Θα κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους ενώ θα προσπαθήσουν να γνωρίσουν καλύτερα ο έναν τον άλλον. Παράλληλα θα καλύψουν το κενό τόσων ετών που ζούσαν χώρια. Ο Μαθιός, φανερά ήρεμος που η αλήθεια αποκαλύφθηκε, Θα κάνει μια ένα αρχή με τη Βασιλική, η οποία τον είχε κατηγορήσει ερήμην του για απιστία. Ενα νέο κεφάλαιο ξεκινά για όλους και τους φέρνει πιο κοντά.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος για Χριστούγεννα – Αυτή η σειρά παίρνει την θέση της

Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Σκάρπα! Θα βοηθούσε τους ερυθρόλευκους;

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται-Τέλος από την εισαγγελία