Ο Δημήτρης κάνει τη δική του έρευνα στον τόπο του εγκλήματος στη σειρά Παγιδευμένοι, αλλά καθώς έχει συγγενική σχέση με τη φερόμενη ως ένοχο, την Αννα, καθότι είναι παντρεμένοι, θεωρείται ότι κάνει παράβαση καθήκοντος. Ο Αλέκος μαθαίνει ότι έχει πάρει αντίγραφα από τη σκηνή του εγκλήματος. Όπως είναι φυσικό γίνεται έξαλλος και λέει ότι την επόμενη μέρα θα πάνε στην αστυνομία.

Ωστόσο από τις έρευνες τον έχει σταματήσει και ο Σταύρος. Ο Δημήτρης ξέρει ότι ρισκάρει την καριέρα του και ο πατέρας του προσπαθεί να τον συνετίσει αλλά εκείνος δεν ακούει. Τότε ο Σπύρος βγάζει από την υπόθεση και τον Ανδρέα, για να μην του δίνει στοιχεία από τις έρευνες της αστυνομίας. Την άλλη μέρα ο Αλέκος βρίσκει τον Δημήτρη έξω από την εισαγγελία κι αρχίζει να του φωνάζει. Ωστόσο εκείνος δεν πτοείται. Τον ρωτάει αν έχει πάρει στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να σώσει τη γυναίκα του.

Ο Δημήτρης εμποδίζεται από κάθε έρευνα, όμως θα κάνει τα πάντα για να σταθεί στη γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος καθώς πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητά της. Αρχίζει να συντάσσει ένα κείμενο που ξεκινά λέγοντας ότι παραιτείται από τη θέση του και να κινήσουν όποια διεργασία είναι απαραίτητη.

Το διαβάζει ο πατέρας του και τον ρωτάει γιατί. Του λέει ότι δεν μπορεί να είναι δίπλα στη γυναίκα που αγαπά και να μην μπορεί να τη βοηθήσει!

Ο Δημήτρης καταθέτει την παραίτηση. Είναι μπροστά και ο Σταύρος. Τον ρωτάει τι κάνει και εκείνος δηλώνει σίγουρος για την απόφασή του.

 Παγιδευμένοι: Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Αυτό είναι το πολυαναμενόμενο τέλος της σειράς-Έτσι «τελειώνουν» τον Χαράλαμπο

Η ανατροπή με Μαρσέλο και το μεγάλο θέμα «αριστερό μπακ»

Έρωτας Φυγάς: Κανείς δεν μπορεί να βάλει τέλος στο μαρτύριο της Αλεξάνδρας-Σε κίνδυνο η Ρηνιώ