Η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στη σειρά του ALPHA,Σασμός. Ο Σταύρος θέλει να την εκδικηθεί ζητώντας την επιμέλεια του μικρού Πέτρου και ο μόνος τρόπος για να τον σταματήσει είναι να πει στον Αστέρη ότι αυτός είναι ο αληθινός πατέρας του γιου της.

Ξαφνικά, η Στέλλα βρίσκεται στη μέση μιας πολύ δύσκολης κατάστασης, αφού, αντιμέτωπη με την οργή ενός προδομένου άντρα, σκέφτεται και τελικά του αποκαλύπτει ότι ο Αστέρης ήταν αυτός που έσωσε την Αργυρώ όταν χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού.

Όμως.. αυτή η αποκάλυψη κάνει τον Σταύρο να χάσει τελείως τον έλεγχο. Αντιλαμβάνεται πια ότι αυτοί οι δύο είναι «δεμένοι» από τη μοίρα, κάτι που αδυνατεί να διαχειριστεί. Χωρίς να γνωρίζει τίποτα από όλα αυτά, η Αργυρώ καίγεται από αγωνία για την τύχη του παιδιού της και μαζί της υποφέρει και η Μαρίνα.

Η Καλλιόπη παίρνει την απόφαση να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο, ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να ηρεμήσει τη Βασιλική, που για πρώτη φορά, βλέποντας το γιο της να κινδυνεύει, ζητά σασμό!

Ο Δημήτρης, από την πλευρά του, ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει ανάμεσα σε αυτόν και τον Παύλο, ενώ ο Λευτέρης ανοίγεται στη Θοδώρα και της μιλά για τη μητέρα του… Παράλληλα, κι ενώ έχει αποφασίσει να τιμωρήσει τον Πάνο, ο Μανόλης έρχεται να τον προειδοποιήσει ότι αυτό τον άνθρωπο πρέπει να τον προσέχει…

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος «παίζουν» ξύλο για την Αγγελική!

Ελληνοτουρκικά: Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία – «Τραβάει το σχοινί» ο Ερντογάν

Φλόγα και Άνεμος: Η αυλαία πέφτει