Μπορεί το σίριαλ του Alpha να λέγεται Σασμός ωστόσο αυτός φαίνεται να αργεί πολύ! Οι οικογένειες βάφουν και πάλι τα χέρια τους με αίμα. Οι ήρωες έχουν μπροστά τους μόνο την εκδίκηση! Ποιες τραγωδίες ακολουθούν στα επόμενα επεισόδια;

Νέες τραγωδίες θα βρουν τους πρωταγωνιστές και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθήσει.

Σασμός επόμενα επεισόδια

Η Καλλιόπη, προσπαθεί όπως μπορεί να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή. Άθελά της όμως βάζει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος τότε αποφασίζει να δει για μία ακόμα φορά τη Βασιλική. Η Καλλιόπη θολώνει αφού της έρχεται στο μυαλό ότι αν δεν ήταν αυτή η γυναίκα, ο γιος της δεν θα ήταν φονιάς. Η καπετάνισσα θολώνει και έτσι αποφασίζει να σκοτώσει την Βασιλική.

Της στήνει καρτέρι και της κόβει το λαιμό. Η χήρα του Στεφανή αφήνει την τελευταία της πνοή και πίσω της τον Νικηφόρο! Η Καλλιόπη τυλίγει με το μαύρο της μαντίλι το μαχαίρι και το θάβει σε ένα πιθάρι στον κήπο της. Ο Νικηφόρος είναι διαλυμένος. Ο Μαθιός τον παίρνει υπό την προστασία του και ορκίζεται να ανακαλύψει τον φονιά της αγαπημένης του.

Σασμός επόμενα επεισόδια

Ο Μαθιός προσπαθεί να σκεφτεί ποιος μπορεί να έβαψε τα χέρια του με το αίμα της αγαπημένης του. Σίγουρα ένας άντρας δεν θα σκότωνε ποτέ μια γυναίκα ή ένα παιδί. Αυτός είναι ένας απαράβατος κανόνας της βεντέτας. Άρα κατευθείαν καταλαβαίνει πως πίσω από το φονικό πρέπει να κρύβεται μια άλλη γυναίκα. Και μάλιστα που είχε λόγο να μισεί τη Βασιλική τόσο πολύ, που θα την ήθελε νεκρή! Στο μυαλό του έρχεται το πρόσωπο της μητέρας του. Ωστόσο δεν έχει τις αποδείξεις που χρειάζεται για να την κατηγορήσει για το έγκλημα. Όμως ακόμα κι αν είχε χειροπιαστές αποδείξεις, πώς θα μπορούσε να εκδικηθεί ή να σκοτώσει την ίδια του τη μάνα; Δεν ξεχνά άλλωστε πως αυτή ήταν που τον κάλυψε όταν έμαθε πως ο ίδιος είχε σκοτώσει τον Στεφανή.