Μετά από πολύ κόπο και βάσανα, ο Σταύρος στη σειρά Σασμός, δίνει το πολυπόθητο διαζύγιο στην Αργυρώ και μάλιστα της εύχεται να ευτυχήσει στη ζωή της, ό,τι κι αν κάνει. Ταυτόχρονα όμως ορίζουν και τις μέρες που θα βλέπει τον γιο του, γιατί παρόλο που δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας, εκείνος νιώθει τον μικρό Πετρή ως πραγματικό του γιο.

Μετά τις τελευταίες υπογραφές, η Αργυρώ μιλά στον Αστέρη ξελαφρωμένη και ήρεμη, ενώ ο Σταύρος πηγαίνει στο πατρικό σπίτι της πρώην γυναίκας του για να αφήσει τον μικρό, όπου εκεί συναντά τη γιαγιά-Ειρήνη και κουβεντιάζουν. Θα της ζητήσει συγγνώμη για όλες εκείνες τις στιγμές που τους προκάλεσε στενοχώρια, όμως η γιαγιά θα τον καθησυχάσει. Ο Σταύρος που θα αισθάνεται πιο ήρεμος, παίρνει για φυλαχτό τις ευχές της και φεύγει να συναντήσει τον πατέρα του που επίσης είναι στο νησί.
Η Αργυρώ αισθάνεται υποχρεωμένη που η Στέλλα τη βοήθησε με το θέμα του διαζυγίου της από τον Σταύρο και της προτείνει να πιούνε ένα ποτό στο μαγαζί του Ευθύμη. Κουβεντιάζοντας, θα αισθανθεί για πρώτη φορά άνετα μαζί της και θα της αποκαλύψει πως το παιδί της δεν είναι του Σταύρου αλλά του Αστέρη. Η Στέλλα θα ταραχτεί και θα της τονίσει πως έπρεπε ήδη να του το έχει πει. Η Αργυρώ θα προσπαθήσει να της εξηγήσει, ενώ δεν διστάζει να της πει πως φοβόταν τι θα συμβεί από τη στιγμή που θα μάθει την αλήθεια. Στο τέλος πάντως της υπόσχεται πως θα του αποκαλύψει την αλήθεια και μάλιστα άμεσα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Υβόννη «καρφώνει» την Άννα στον Αλέκο-Αυτή είναι η εκδίκησή του!

Η ξεχωριστή συμφωνία Ολυμπιακού – Πασχαλάκη

Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Θοδωράκης συνεργάζονται κατά του Διαγόρα!