Ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στη σειρά Σασμός και από τους πλέον αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς, ο Μιχάλης Αεράκης, μίλησε σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό για το ρόλο του αλλά και τις εξελίξεις που έρχονται!

Όπως παραδέχτηκε ο «παπά Μιχάλης», μέσα στη μυθοπλασία πρέπει να δούμε τη σκοτεινιά και τις δύσκολες μέρες και έπειτα να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και τον σασμό.

Ωστόσο, δεν είπε για το αν θα πεθάνει η Καλλιόπη αν και βάσει νέμεσης, όπως ο ίδιος ανέφερε, ο καθένας θα εισπράξει ό,τι του αναλογεί. Επιπλέον για το ρόλο του Μαθιού τόνισε ότι δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί. Δεν μπορεί να το παίζει «μάγκας» και να τη γλιτώσεις. Κάποια στιγμή έρχεται η κάθαρση, η τιμωρία. Και η τιμωρία περιμένει όλους αυτούς τους αρνητικούς ήρωες που θα κληθούν να πληρώσουν το αντίτιμο. Η ένωση ωστόσο των δύο οικογενειών θα γίνει γιατί υπάρχει αγάπη αν και κανείς δεν ξέρει την κατάληξη που θα έχουν ο Αστέρης και η Αργυρώ.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Αυτό πάντως που… εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του ο Μιχάλης Αεράκης, είναι ότι η Καλλιόπη δεν πρόκειται να σφάξει την Βασιλική!

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Τέλος για Στρατή και Ζέτα-Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού

Τι στο καλό έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Κώστα Φορτούνη το καλοκαίρι;

Τρία Μίλια: Γυναίκα μυστήριο γοητεύει τον Τίμο

Δείτε επίσης

Iσιδώρα Χιμένεθ: Η πανέμορφη Χιλιανή σπρίντερ έκανε βίντεο που τους έκανε να τα χάσουν