Η ηθοποιός Πένυ Παπαγεωργίου είναι η νέα πρωταγωνίστρια της σειράς Σασμός που αναμένεται να φέρει την διχόνοια ανάμεσα στους δύο αγαπημένους φίλους που ενώ τους ένωναν τόσα, τώρα πλέον θα χωριστούν!

Αιτία, η νεαρή Νάντια Κανετάκη, κατά κόσμο Πένυ Παπαγεωργίου, η οποία εργάζεται στο μαγαζί του Ευθύμη και θα είναι το μήλον της Έριδος ανάμεσα στους δύο φίλους.

Η σχέση τους θα αρχίσει να φθίνει όταν ο Μανώλης, προκειμένου να κερδίσει λίγα έξτρα χρήματα, θα πιάσει δουλειά στο νυχτερινό κέντρο του Ευθύμη που είναι λίγο πιο έξω από το χωριό. Μάλιστα εκεί θα συχνάζει και η Θοδώρα με το νέο της αγόρι τον Λευτέρη αφού ο τελευταίος θα συνεργάζεται στενά με τον Ευθύμη. Δεν μπορεί λοιπόν να μη βρεθεί εκεί και ο κολλητός του φίλος ο Νικηφόρος για να τον στηρίξει και να του πει να κάνει υπομονή καθώς τα χρήματα που κερδίζει σε ημερήσια βάση είναι πολύ καλά. Ο Μανώλης έχοντας ως στόχο να φύγει από το χωριό, θα υπομείνει τις κακές συνθήκες εργασίας, το ξενύχτι και την κακή συμπεριφορά των πελατών. Ολα αυτά όμως μέχρι να εμφανιστεί στο μαγαζί η Νάντια Κανετάκη. Η παρουσία της στο νυχτερινό μαγαζί της σειράς του ALPHA, θα κάνει τη ζωή του Μανώλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος. Οι δύο κολλητοί θα αργήσουν να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένοι με το ίδιο άτομο, όταν όμως το κάνουν κα παράλληλα συνειδητοποιήσουν πως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, η φιλία τους θα κλονιστεί. Ανάμεσα τους θα μπει ο ανταγωνισμός και η έχθρα!

Γνωρίστε την  Πένυ Παπαγεωργίου.

Πένυ Παπαγεωργίου

Πένυ Παπαγεωργίου

 

Οι φωτογραφίες είναι από το all4fun.gr

 

Σασμός: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος αλλά από ποιον η Ιουλία-Στάθης ή Κουράκος οι επίδοξοι μνηστήρες;

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τότε ξεκινά η διάθεση του – Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις

Maestro: Έτσι γεννιέται η παράνομη σχέση Κλέλιας – Ορέστη