Μπορεί ο Σώτος στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, να ήταν απόλυτα ερωτευμένος με τη Μαρίκα Πολύζου, ωστόσο όταν εκείνη του αποκάλυψε πως είναι γιος της Αρχοντούλας, η ζωή του κλονίστηκε τόσο που αποφάσισε να την εγκαταλείψει. Για την ακρίβεια, έφυγε από το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε, κερδίζοντας έτσι χρόνο για να διαχειριστεί ευκολότερα τα νέα δεδομένα στη ζωή του. Αφού περιπλανήθηκε για κάποιο διάστημα, τελικά βρήκε στέγη κάπου στον Πειραιά και άρχισε να δουλεύει σε ιατρείο.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίκα έχει φύγει από το σπίτι που τον γνώρισε και προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στο πλευρό του Πολίτη που από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους της ανακοίνωσε πως θέλει να την παντρευτεί και να φύγουν μαζί για την Αμερική. Το ζευγάρι χάνεται και ουδείς κάνει την παραμικρή κίνηση για να έρθουν ξανά σε επαφή. Τελικά την κίνηση εν αγνοία της θα την κάνει η Δεσποινιώ, που εμφανίζεται τυχαία με τον αδελφό της στο ιατρείο του Σώτου, ζητώντας βοήθεια για τη σύφιλη που την έχει προσβάλλει. Ο Σώτος θα τη βοηθήσει δίνοντάς της την κατάλληλη θεραπεία και θα την πάει στο πατρικό του με σκοπό να έρθει σε επαφή με τη Μαρίκα. «Πρέπει να βρω την αδελφή μου. Σε ευχαριστώ που με βοηθάς. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», του λέει, αλλά δεν ξέρει πως η αδελφή της έχει φύγει από το σπίτι που δούλευε και μάλιστα πως ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν άντρα πολύ με γαλύτερό της.

Η Μαρίκα επιστρέφει στο σπίτι του Κοσμά και της Νέλλας για να δει την άρρωστη αδελφή της που επέστρεψε, όμως μοιραία βλέπει και τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν. «Πρέπει να μιλήσουμε, Μαρίκα. Ποτέ δεν έπαψα να σε αγαπώ και να σε σκέφτομαι. Μην παντρευτείς το αυτόν τον άντρα, μη χαλάσεις τη ζωή σου», είναι λίγα από τα λόγια του, όμως η μεγαλύτερη από τις αδελφές Πολύζου φαίνεται πως δεν θέλει να αλλάξει γνώμη. «Είναι αργά για εμάς, Σώτο. Είχαν δίκιο όλοι όσοι μας έλεγαν πως εμείς δεν μπορούμε να έχουμε κοινό μέλλον. Σου αξίζει κάτι καλύτερο», του απαντά, όμως το αγόρι δεν το βάζει κάτω. Της δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του και όταν εκείνη τελικά παίρνει ένα γράμμα από τον Πολίτη στο οποίο της γράφει πως αποφάσισε να την αφήσει να ζήσει τη ζωή της, ελεύθερη, πέφτει στην αγκαλιά του νέου που λατρεύει. Λίγο καιρό αργότερα, το ζευγάρι ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου και αποφασίζει να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα εκείνης, την Κρυοπηγή. Μαρίκα και Σώτος κάνουν μια νέα αρχή σε ένα μέρος ξένο για εκείνον, που όμως σε εκείνη φέρνει τόσες πολλές θύμησες. Κάθεται στο σκονισμένο τραπέζι του σαλονιού με τον Σώτο και αυτό μέσα σε δευτερόλεπτα «γεμίζει» με τις φωνές και τα γέλια των αδελφών της αλλά και των γονιών της που τόσο της λείπουν. Η αγκαλιά τού Σώτου μπορεί να μη γεμίζει το κενό, ωστόσο τη βοηθά να συνεχίσει…

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ