Ο Κοσμάς βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική περίοδο στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, εξαιτίας όσων έχουν συμβεί με το εργοστάσιό του και στρέφεται προς την πολιτική. Συγχρόνως, γνωρίζοντας για το φλερτ που είχε ο Σώτος στο παρελθόν με την κόρη ενός ισχυρού συνεργάτη του, την Πένυ, επιθυμεί διακαώς να παντρέψει τους δύο νέους για να σώσει την οικογένειά του και να ενισχύσει την πολιτική του ανέλιξη.

‘Ετσι, κανονίζει να βρεθούν με τον πατέρα της και να συμφωνήσουν για τον αρραβώνα. Την ίδια στιγμή, ο Σώτος, νιώθοντας βαθιά αισθήματα για τη Μαρίκα, της εξομολογείται τον έρωτά του. Η ψυχοκόρη είναι επίσης ερωτευμένη με τον γιο των αφεντικών της, ωστόσο δεν τολμά να κάνει όνειρα στο πλευρό του, καθώς γνωρίζει ότι ο έρωτάς τους είναι καταδικασμένος. ‘Ομως ο Σώτος τη διεκδικεί και της υπόσχεται να παλέψει για την αγάπη τους. Στη συνέχεια, μαθαίνει ότι ο πατέρας του κανονίζει να τον παντρέψει με την Πένυ και εκφράζει την αντίρρησή του. Ωστόσο, ο Κοσμάς τού ξεκαθαρίζει ότι αυτός ο γάμος πρέπει να γίνει άμεσα, πάση θυσία.

Ο Σώτος υπακούει στις εντολές του και στην οικία Κοτρώτση αρχίζουν οι προετοιμασίες για τον αρραβώνα. ‘Οταν η Μαρίκα ακούει ότι ο άντρας που αγαπάει ετοιμάζεται να παντρευτεί μία άλλη, παθαίνει σοκ. Ταυτόχρονα, συνειδητοποιεί ότι η αγάπη του Σώτου για εκείνη δεν ήταν τόσο δυνατή και νιώθει προδομένη.

Παράλληλα, βασανίζεται όσο βοηθά στις προετοιμασίες του αρραβώνα του. Οι δύο οικογένειες συναντιούνται στο σπίτι των Κοτρώτσηδων και πραγματοποιούνται οι αρραβώνες, ενώ ξεκινούν και τα σχέδια για τον γάμο του ζευγαριού. Ο Σώτος, μη μπορώντας να αποδεχτεί ότι έχασε τη γυναίκα που αγαπάει και αναγκάζεται να παντρευτεί μία άλλη, πίνει ανεξέλεγκτα, προκαλώντας αρνητική εντύπωση σε όλους.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο

Ο Κλοπ επιστρέφει στη Ντόρτμουντ;

Maestro: Τα γυρίσματα στους Παξούς συνεχίζονται