Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη κι όχι στην Αρχοντούλα, ενώ ο Παύλος φτάνοντας στις Σπέτσες, έρχεται σε σύγκρουση με τον Ερμή όταν τον βλέπει να επιτίθεται ερωτικά στη Βασιλική. Μάλιστα δεν διστάζει να χτυπήσει τον γιο του προκειμένου να αφήσει ήσυχη την κοπέλα. «Να θυμάσαι πως οι δύο μας έχούμε τελειώσει», θα πει στον Παύλο ο νεαρός.

Στράτος και Οδυσσέας βάζουν τις γυναίκες τους να επηρεάσουν την Ευανθία για τα κτήματα. Η Ευανθία φέρνει παραμάνα για το μωρό για να απομακρύνει τη Φρόσω από κοντά του και εκείνη την εκδικείται. Ο Σώτος γυρίζει σπίτι από το Μόναχο και ο Κοσμάς τού ανακοινώνει πως θα αναλάβει το ιατρείο τού εργοστασίου με την προϋπόθεση να παντρευτεί την Πένυ. «Μεγάλωσες, Σώτο, και ως πότε θα κυκλοφορείς ελεύθερος; Η Πένυ σε αγαπάει και μην ξεχνάς πως αν συμπεθερέψω με τον πατέρα της το πράγματα για το εργοστάσιο θα καλυτερεύσουν. Εχω επενδύσει σrη στήριξή του», του τονίζει και ο Σώτος που αγαπάει τη Μαρίκα, αντιδρά.

Η Νέλλα συνεχίζει τις προσπάθειες να εντοπίσει τον Τάσο, ο οποίος συναντά τη Βικτωρία και καταστρώνουν μαζί το σχέδιό του για τη Δεσποινιώ…

Ο Παύλος γυρνάει εσπευσμένα στην Αθήνα με τον Ερμή όταν πληροφορείται ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή, ενώ η Μάγια με τη Βασιλική μένουν στο νησί. Ο Παύλος συγκρούεται με τον Αρδίτη και ο Ερμής αρχίζει να συχνάζει στη χαρτοπαικτική λέσχη του συνεργάτη του Τάσου με τον Ιάκωβο. Ο Τάσος πηγαίνει στο σπίτι του Κοτρώτση και συναντά τη Νέλλα. Η Φρόσω συνεχίζει να υπονομεύει την Ευανθία και να έρχεται πιο κοντά με τον Νάτση. Η Δεσποινιώ ανοίγεται στον Ντίνο, τον συνάδελφό της στο θέατρο, μετά την επιτυχία εκείνης.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 1/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

1 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Εργατών

Γιάννα Τερζή: Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια με τον καρκίνο- Πότε το έμαθε ο Πασχάλης Τερζής