Η Νέλλα προχωρά το σχέδιό της να εκδικηθεί τον Κοσμά στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, που σιγά σιγά βλέπει να χάνει τους συμμάχους του για τη δίκη, αφού ακόμα και η εργάτρια Ροδέση αρνείται να καταθέσει υπέρ του. Η Νέλλα έχει αποφασίσει να δώσει στον άντρα της το τελειωτικό χτύπημα, διαλύοντας τον αρραβώνα του γιου της…

Στο αρχοντικό Αρδίτη, η Μάγια φέρεται με σκληρότητα στη Βασιλική σύμφωνα με το Τηλέραμα. Δεν την αφήνει να πάει στο κολέγιο, ενώ προσβάλλει τη μνήμη της νεκρής μητέρας της. Η συμπεριφορά της κλονίζει ακόμα και τον κακομαθημένο Ερμή. Στο μεταξύ, η Βασιλική νιώθει μια έντονη αδιαθεσία και αρχίζει να υποφέρει από ζαλάδες… Σε απόγνωση, ο Παύλος συναντά τον έμπιστο φίλο του, τον Σπύρο.

Του ομολογεί ότι ζήτησε από τη Βασιλική να το σκάσουν μαζί, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Φοβάται πως έχει αρχίσει να τον μισεί και ότι θα τη χάσει οριστικά, εξαιτίας του πεθερού του και της γυναίκας του. Η κακή ψυχολογική του κατάσταση όμως πυροδοτεί ακόμα μία σοβαρή κρίση επιληψίας. Έτσι, οδηγείται άρον άρον στην κλινική, σε σοβαρή κατάσταση.
O Σπύρος επισκέπτεται τον Παύλο στην κλινική, αλλά ο Αρδίτης τον διώχνει με τρόπο. Η Μάγια βρίσκεται στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται ο άντρας της και τον παρατηρεί γεμάτη μίσος: «Μη βιαστείς να ξυπνήσεις. Αν ήξερες τι σε περιμένει, δεν θα ήθελες να ξυπνήσεις ποτέ, αγάπη μου». Όταν επιστρέφει στο αρχoντικό, λέει ψέματα στον Ερμή ότι ο πατέρας του έφυγε ξαφνικά ταξίδι στο Κάπρι, με σκοπό να αγοράσει ένα εξοχικό για την οικογένεια. Στο μεταξύ, ο Αρδίτης θορυβείται, καθώς βλέπει τη Λένα ζωντανή. Ο Τάσος, από την άλλη, αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι τη σχέση του.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική στην εξορία- Χάνει το μωρό από τα βασανιστήρια!

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Τελικά θα δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης το κύπελλο του Conference League στον Βαγγέλη Μαρινάκη αν κερδίσει ο Ολυμπιακός

Fanagusta: Τέλος Μάικλ και Σιμώνη- Εκείνη τον εγκαταλείπει