Από την πρώτη στιγμή που ο Ερμής αντίκρισε τη Βασιλική μέσα στο ίδιο του το σπίτι στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, έβαλε σκοπό της ζωής του να την καταστρέφει και κυρίως να τη διαβάλλει στα μάτια της μητέρας του, Μάγιας, που έχει επενδύσει πάνω στο φτωχό κορίτσι. Οι κινήσεις που έκανε έπεφταν όλες στο κενό, όμως όπωs θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο νεαρός θα βρει τον καλύτερο τρόπο για να απομακρύνει την Ψυχοκόρη μια και καλή από την οικογένειά του.

Και αυτός θα είναι να δώσει στη μητέρα τον τον γυμνό πίνακα της Βασιλικής που σχεδίασε ο πατέρας του, Παύλος. Ολα αυτά θα συμβούν ενώ η Βασιλική έχει καταφέρει να μπει στο κολέγιο που τόσο λαχταρούσε, έχει αρχίσει να κάνει φίλες και βλέπει τη ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο.

Ο γυμνός πίνακας της Βασιλικής φτάνει στα χέρια της Μάγιας και εκείνη επιβεβαιώνει το γεγονός πως ο άντρας της δεν μπορεί να ζωγραφίσει κάτι με τη φαντασία του, αλλά μόνο όταν το κοιτάζει. Συνειδητοποιώντας λοιπόν πως ο Παύλος είναι ερωτευμένος με την Ψυχοκόρη της, αποφασίζει να την εκδικηθεί και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να την απομακρύνει από τα σχολικά της καθήκοντα. Η Βασιλική θα ρωτάει συνεχώς το γιατί αλλά  απάντηση λογική δεν Θα πάρει.

Οι τιμωρίες της όμως δεν θα σταματήσουν εκεί. Θα της αλλάξει δωμάτιο και στη συνέχεια θα την κάνει δούλα. Θα της δώσει ποδιά και θα την οδηγήσει εκεί που θεωρεί πως ανήκει. Στην κουζίνα για να κάνει δουλειές. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος που θα βλέπει την αδικία θα προσπαθεί να προστατεύσει τη Βασιλική, αλλά το άγρυπνο βλέμμα τής Μάγιας που θα τον παρακολουθεί σε κάθε του κίνηση, δεν θα του αφήνει και πολλά περιθώρια. Η Βασιλική θα τον ρωτήσει τυπικά αν θέλει κάτι όταν την επισκεφθεί στην κουζίνα για να της δώσει κουράγιο και να της πει πως αυτή είναι μια παροδική φάση που θα αλλάξει. Εκείνη θα τον παρακαλέσει να μην την ενοχλεί και ο Παύλος θα αναγκαστεί να την αφήσει ήσυχη. Με μισό μάτι θα κοιτούν την κοπέλα οι Λεωνίδας, Ελένη και Σταυρούλα που εισέβαλλε έτσι ξαφνικά στον χώρο τους.

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 1/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

1 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Εργατών

Γιάννα Τερζή: Όσα εξομολογήθηκε για την περιπέτεια με τον καρκίνο- Πότε το έμαθε ο Πασχάλης Τερζής