Μία νέα σειρά εποχής φέρνει ο ΑΝΤ1 από την επόμενη σεζόν η οποία ήδη εντυπωσιάζει με το πρωταγωνιστικό της καστ. Οι Ψυχοκόρες ξεκινάνε γυρίσματα προκειμένου να κάνουν δύο πρεμιέρες, αρχικά στον ΑΝΤ1+ τον Ιούνιο ενώ αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες σε όλο το κοινό τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Η σειρά θα διαδραματίζεται στην Αθήνα του 50′ και θα αφηγείται τις ιστορίες τεσσάρων κοριτσιών οι οποίες φτάνουν από την επαρχία στην πρωτεύουσα και μπαίνουν στα σπίτια αστών ως «ψυχοκόρες». Τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Μιχαήλ Χαραλαμπίδης ενώ το σενάριο είναι της Πένης Φυλακτάκη.

Όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση της RealNews αυτό που ξεχωρίζει όμως ήδη είναι το καστ των ηθοποιών που έχουν συμφωνήσει για να μπουν στη σειρά. Στις Ψυχοκόρες θα κάνει την μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση η Δήμητρα Ματσούκα μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Η Δήμητρα Ματσούκα θα βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη ο οποίος έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο Έτερος Εγώ.

Ακόμη ένα ζευγάρι της σειράς θα αποτελέσουν η Μαρίνα Ασλάνολου και ο Χρήστος Μαλάκης οι οποίοι θα ανοίξουν το σπίτι τους σε μία από τις ψυχοκόρες. Ένα άλλο ζευγάρι θα είναι ο Οδησσέας Παπασπηλιόπουλος με τη Γιούλικα Σκαφίδα.

Σε ρόλο έκπληξη θα ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ενώ για λίγα επεισόδια θα εμφανιστούν ο Μανώλης Μαυροματάκης και η Μάνια Παπαδημητρίου.

Με δύο επεισόδια την εβδομάδα και συνολικά 60 επεισόδια η νέα σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να καθηλώσει.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος Μαρίνα και Αντώνης από τον 3ο κύκλο;

Έτερος εγώ: Αυτή θα είναι η επόμενη δουλειά του Σωτήρη Τσαφούλια στη Cosmote Tv

Survivor διαρροή 5/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία – Το φαβορί για υποψήφιος!