Στο επεισόδιο της Τρίτης παρακολουθήσαμε ακόμα ένα επεισόδια του MasterChef. Υπήρξε δοκιμασία αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου. Η πρώτη εβδομάδα ξεκίνησε δύσκολα για τους Γιώργο, Βασίλη και Νίκο.

Η αποστολή ήταν να αντιγράψουν ένα πιάτο με ψάρι και πάστα. Είχε διάφορες τεχνικές που μας μοιάζουν δύσκολες με την πρώτη ματιά. Αυτό ένιωσε κι ο Νίκος που πρώτη φορά ερχόταν αντιμέτωπος με ένα τέτοιο πιάτο.

Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο με τουλάχιστον 7 διαφορετικές παρασκευές. Ο χρόνος που τους δόθηκε ήταν μία ώρα. Τα συναισθήματα ήταν περίεργα για τον κάθε ένα παίκτη, αλλά το άγχος κοινό.

Μετα την δοκιμή των πιάτων και την κριτική, ο πρώτος που επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef ήταν ο Γιώργος. Βρήκε ζεστή υποδοχή από κάθε έναν μέσα στο σπίτι. Ο Γιώργος έχει γίνει πολύ γρήγορα αγαπητός ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες.

Έμειναν ο Βασίλης κι ο Νίκος. οι κριτές ήταν σαφείς. Το πιάτο του Νίκου δεν ήταν τόσο «καλό» όσο του Βασίλη κι ο Βασίλης επέτρεψε κι αυτός σπίτι. Ο Νίκος αποχώρησε, το περιμέναμε κι το είχαμε γράψει, εδώ στο Mediatime.

Σαν σχόλιο από τους κριτές μας έμεινε η διαπίστωση πως θα είναι δύσκολη η συνέχεια γιατί οι παίκτες έχουν δείξει υψηλό επίπεδο.

Η δεύτερη αποχώρηση στο MasterChef

Ο Στάθης δεν άντεχε, ο Στάθης που είχε κερδίσει το golden pin αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Η γυναίκα του πριν λίγες ημέρες έφερε το παιδί τους στον κόσμο κι ο Στάθης δεν μπορούσε μακρυά τους.

Η απόφαση ήταν μονόδρομος. Η οικογένεια είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή.

MasterChef - 16.02.2022