Ο Λάκης Γαβαλάς φαίνεται να είναι έξαλλος με την Σοφία Χατζηπαντελή, εκ των πρωταγωνιστριών του νέου ριάλιτι μόδας, GNTM του Star. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τον νέο κύκλο του ριάλιτι, τον Γιώργο Καράβα, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αλλά και για την πρόταση που έγινε στον ίδιο.

«Δεν συμφωνώ με αυτό που κάνει ο Γιώργος στο GNTM και δεν ξέρω και σαν κριτής πώς θα είναι, γιατί είναι ένα παιδί με μια υπόσταση πολύ πιο συγκεκριμένη. Σαν coach δεν νομίζω ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο» είπε αρχικά.

«Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το GNTM έτσι όπως μου είπαν ότι θα είναι τα γυρίσματα. Έχω ένα κασέ που είναι αυτό, αυξάνεται, δεν μειώνεται. Γίνομαι 70 χρονών και δεν διακινδυνεύω την ψυχική μου υγεία για τίποτα πλέον» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Τι προϊόντα πουλάει η Σοφία Χατζηπαντελή
«Μπορεί να μας πει η Σοφία Χατζηπαντελή τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια; Λυπάμαι πάρα πολύ. Κακώς είχε δεχτεί η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να πάει στο GNTM» κατέληξε.
Η Σοφία Χατζηπαντελή, η νέα κριτής του ριάλιτι μόδας, GNTM, που τόσο έχει συζητηθεί κυρίως για τα ενωμένα φρύδια της και όχι για την καταπληκτική καριέρα της, αποχωρεί από την εκπομπή του STAR. Τι ακριβώς συνέβη όμως;
Με νέο σχήμα συνεργατών θα συνεχίσει το «GΝΤΜ», καθώς, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του καναλιού της Κηφισιάς στην πoρεία το ριάλιτι μόδας θα έχει σημαντικές αλλαγές. Η Σοφία Χατζηπαντελή, που εντάχθηκε ως νέα κριτής για τη φάση των οντισιόν, ολοκλήρωσε την παρουσία της. Στη συνέχεια θα παραμείνουν η βασική τριάδα των κριτών με τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου, ενώ κατά περίπτωση θα υποδέχονται και άλλους κριτές ως καλεσμένους. Από τη θέση του κριτή θα περάσει κατά πάσα πιθανότητα η Βίκυ Κουλιανού, το όνομα της οποίας «έπαιξε πολύ γιο μόνιμη Θέση». Την ίδια στιγμή, νέα δεδομένα προκύπτουν για τη θέση του coach. Το Star όχι μόνο δεν έχει καταργήσει τον coach στο GNTM , αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζει να φέρει όχι εναν, αλλά δύο coaches, που θα ενταχθούν προσεχώς στα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας.