Ο σπουδαίος τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής μετά την απουσία πολλών ετών, «εμφανίστηκε» τηλεφωνικά στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα προκειμένου να μιλήσει για τον καλεσμένο της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε τη φωνή του μεγάλου καλλιτέχνη και φίλου του που παρενέβη προκειμένου να μιλήσει για την ψυχή του επιχειρηματία.

«Είναι ψυχάρα, από τους καλύτερους που γνώρισα. Είναι δυνατό παιδί ο Αργύρης, πέρασε πάρα πολλά και εύχομαι να τα ξεπεράσει όλα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις…», είπε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης. «Πασχάλη είσαι όντως στον αέρα τώρα; Ρε Πασχάλη σε ευχαριστώ», είπε εκείνος.

Είναι γνωστό ότι ο πρώην ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και πριν μερικά εικοσιτετράωρα, έχασε τη βίλα του σε πλειστηριασμό.
Ο γνωστός επιχειρηματίας, δήλωσε χθες (26/10) σε εφημερίδα: «Το σπίτι μου βγήκε σε πλειστηριασμό σήμερα (25/10/23) στη 1 το μεσημέρι, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας. Ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί, με τιμή εκκίνησης 3.500.000, για να πουληθεί τελικά 7.500.000 ευρώ. Εξευτελιστική τιμή για ένα υπέροχο σπίτι, αληθινό στολίδι, στο ωραιότερο σημείο της γης, στο ομορφότερο σημείο της Γλυφάδας. Στην οδό Τύχης 13».

 

Πασχάλης Τερζής: Τι είπε για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο