Πάνος Νάτσης: Έγκυος η σύντροφός του; Ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Νάτση, έπειτα από ένα τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του «βύθισε» στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου είχε αναφέρει πως προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί. «Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί. Τον γάμο δεν τον είχαμε προσδιορίσει. Θέλω να τον θυμούνται όμορφα και χαρούμενο. Ήταν ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος. Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το ατύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει στο σπίτι».

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση εξομολογείται: «Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί». Η ίδια είχε μιλήσει στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

Μετά από αυτή τη δήλωση οργίασαν οι φήμες που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

νατση

Η μουσικός ρωτήθηκε αν είναι έγκυος και απάντησε μέσω Instagram: «Ελπίζω να μην εννοείς ότι πάχυνα… Δυστυχώς όχι».

Για τον χαμό του συντρόφου της ανέφερε: «Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν αυτόν τον πόνο… σαν να σου έχουν κόψει τα χέρια, τα πόδια, την καρδιά και τα πνευμόνια, αλλά να σου έχουν αφήσει το μυαλό και τα μάτια να βλέπεις και να το καταλαβαίνεις….».

νατσης

Πάνος Νάτσης: Δεν πεθαίνει ο έρωτας

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha αποκάλυψε πως οι δυο τους είχαν μιλήσει 10 λεπτά πριν από το μοιραίο συμβάν.

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, μάλιστα, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι το ζευγάρι έκανε προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί. «Νιώθω σαν να έγινε χθες. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχω καταλάβει πώς έχουν περάσει 40 μέρες», είπε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου στον Γιάννη Πουλόπουλο. Και συνέχισε: «Με τον θάνατο δεν πεθαίνει ο έρωτας. Δεν παύεις να είσαι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο επειδή έφυγε. Εγώ συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο, απλώς εκείνος έφυγε. Δεν αλλάξει το συναίσθημά μου».