Ο Παναγιώτης στην προσπάθειά του να το σκάσει στη σειρά Παγιδευμένοι, πυροβολεί τον Ανδρέα που πέφτει αιμόφυρτος στα χέρια του Δημήτρη, ο οποίος στη συνέχεια τον καταδιώκει. Του ζητά να σταματήσει γιατί θα του ρίξει! Την ώρα που ο δημοσιογράφος πάει να πηδήξει τη μάντρα, ο Δημήτρης τον πυροβολεί κι εκείνος σωριάζεται στο έδαφος. Ο Δημήτρης τον πηγαίνει ο ίδιος στο νοσοκομείο για να τον προλάβει και να μην πεθάνει, ενώ φωνάζει ασθενοφόρο για τον Ανδρέα. Η οικονόμος της βίλας ενημερώνει για όσα έχουν συμβεί τον Πάνο Βερβερίδη. Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης τρέμει για τη ζωή του Ανδρέα. Φτάνει και ο Βερβερίδης ο οποίος ρωτά ποιος πυροβόλησε τον εγγονό του.

Ο Δημήτρης του απαντά ότι το έκανε εκείνος γιατί έτρεξε νο ξεφύγει και πυροβόλησε τον αστυνόμο. Προσπάθησε να τον σταματήσω αλλά εκείνος δεν άκουσε.

Ο επιχειρηματίας του λέει να προσευχηθεί να μην πεθάνει γιατί αλλιώς..

Ο Αλέκος που έχει αναλάβει την υπόθεση, του κάνει νόημα να μην πει τίποτα περισσότερο. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας εγχειρίζεται και όλοι αγωνιούν για τη ζωή του και περισσότερο η κόρη του. Ο Δημήτρης κλαίει αφού είναι άσχημα όπως λέει στην Άννα.

Ο Παναγιώτης πεθαίνει και ο Δημήτρης κλαίει με μαύρο δάκρυ. Η Άννα του λέει ότι δε φταίει εκείνος. Στο σημείο φτάνει ο Βερβερίδης με τον Αλέκο οι οποίοι απειλούν τον Δημήτρη.

Στο μεταξύ ο Ανδρέας τα καταφέρνει και διαφεύγει τον κίνδυνο ενώ ο Αλέκος από την άλλη, ορκίζεται ότι θα βάλει στη φυλακή τον Δημήτρη για δολοφονία.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η απόλυτη ανατροπή-Τέλος ο Μιχαήλ-Ο Μάρκος είναι ο νέος αρχηγός!

H Luisinha Oliveira εθεάθη στην Βραζιλία και μάλλον επέστρεψε στον αστέρα της F1 Lando Norris

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Παίρνει θέση στην κόντρα Καινούργιου-Σκορδά- Έτσι «τελειώνει» την Super Κατερίνα