Στη σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, η Λίνα πραγματικά παγιδεύεται από τον Άγγελο! Η νεαρή κοπέλα πιστεύει ότι για να τα καταφέρει στους αγώνες πρέπει να πάρει αναβολικά! Ωστόσο ο Άγγελος καραδοκεί και την εκβιάζει!

Η νεαρή κοπέλα λόγω της αγωνίας της αλλά και των πολλών μεταλλίων που έχει πάρει, νιώθει την ανάγκη να συνεχίσει να κερδίζει για να μην απογοητεύσει κανέναν! Κάνει χρήση αναβολικών και τελικά καταφέρνει να κερδίσει την κούρσα της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο για ακόμα μία φορά.

Όπως είναι φυσικό, οι γονείς της νιώθουν περηφάνια για το κατόρθωμα του παιδιού τους αλλά και ολόκληρη η ομάδα είναι στο πλευρό της. Η χαρά της δεν περιγράφεται μέχρι που παίρνει μία ανθοδέσμη με ένα σημείωμα που της λέει ότι να δώσει πίσω το μετάλλιο γιατί ξέρουν για τη χρήση αναβολικών.

Η νεαρή ταράζεται. Μάταια οι γονείς της την περιμένουν έξω από το κολυμβητήριο. Εκείνη έχει εξαφανιστεί! Η οικογένεια της πηγαίνει σπίτι όπου συνειδητοποιούν ότι η αθλήτρια έχει κλειδωθεί στο δωμάτιό της και όσο και αν της φωνάζουν δεν ανοίγει την πόρτα. Τότε εκείνοι τη σπάνε και τη βρίσκουν πεσμένη και αναίσθητη!

Οι γονείς μεταφέρουν τη Λίνα στο νοσοκομείο ενώ η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Άννα που είναι μαζί με τον Δημήτρη.

Η Άννα βρίσκεται στο πλευρό της αδελφής της και βλέπει να κρατά στο χέρι της το απειλητικό σημείωμα. Η Άννα το διαβάζει και το δείχνει στον Δημήτρη ενώ την ίδια ώρα της τηλεφωνεί ο Άγγελος από τη φυλακή ο οποίος της λέει ότι μπορεί να τους βλάψει όλους ακόμα και μέσα από τη φυλακή!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Τα Νούμερα: Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ρένα Μόρφη στο νέο επεισόδιο!

«Βόμβα» αποχώρησης Μαρσέλο!

Άγρια Γη: Στο νοσοκομείο ο Αλέξης- Η Όλγα σε κίνδυνο