Παγιδευμένοι: Ο Μάρκος δίνει τη βοήθειά του-Ο Αλέκος έξαλλος με την Υβόννη

Παγιδευμένοι: Ο Μάρκος δίνει τη βοήθειά του-Ο Αλέκος έξαλλος με την Υβόννη

Επόμενα Επεισόδια

 Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας, ο Σταύρος, η Άννα και η Αγγελική στη σειρά Παγιδευμένοι κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να εντοπίσουν
Συντάκτης:

Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας, ο Σταύρος, η Άννα και η Αγγελική στη σειρά Παγιδευμένοι κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να εντοπίσουν τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεται η Μυρτώ. Είναι σίγουροι ότι το επόμενο θύμα τους θα είναι η Άννα. Μέσα σε αυτό τον πανικό, ο Ανδρέας αποφασίζει να ξεκινήσει τη διαδικασία για να πάρει η κόρη του το επίθετό του, ενώ η Κατερίνα κρατά την υπόσχεσή της και καλεί την Άννα στο εστιατόριο όπου βρίσκεται με τον Μάρκο. Λίγο μετά, εκείνη του εξηγεί ότι σύντομα θα αποκαλύψει τη δράση του Αλέκου και θα βρεθεί κι αυτός μπλεγμένος. «Αν με βοηθήσεις όμως, δεν θα σου συμβεί τίποτα», του υπόσχεται.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης καλεί για κατάθεση τον πατέρα της Μυρτώς. Εκείνος ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε ούτε ότι η κόρη του περπατάει ούτε τη δράση της, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τον εισαγγελέα σύμφωνα με τον Τηλεθεατή. Παράλληλα, ο Άκης πηγαίνει στον Μάρκο και του ζητά να μεσολαβήσει για να του επιστρέψει ο Αλέκος το τηλέφωνό του.

Έτσι, εκείνος καταλαβαίνει ότι κάτι σημαντικό υπάρχει εκεί για να το ζητά επίμονα. Φτάνοντας όμως στο γραφείο, τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο υπολογιστής του λείπει και η γραμματέας τον ενημερώνει οτι τον πήραν οι τεχνικοί για να τον ελέγξουν. Η Άννα ενημερώνει την Υβόννη ότι κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου και ζήτησε να δεσμευτεί η περιουσία του άντρα της. Την προειδοποιεί βέβαια πως όταν το μάθει ο Αλέκος, θα της κάνει τη ζωή κόλαση και εκείνη απαντά ότι είναι έτοιμη για όλα.

 

Ο Αλέκος ενημερώνεται ότι η Υβόννη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και τον πιάνει πανικός. Μαθαίνει ότι βρίσκεται σε κάποιο εστιατόριο και πηγαίνει να τη βρει. Προσπαθεί να το παίξει καλός σύζυγος μπροστά στη φίλη της, χωρίς να γνωρίζει ότι η γυναίκα αυτή στην πραγματικότητα είναι δημοσιογράφος. Εκείνη του λέει ειρωνικά ότι δεν ήταν απαραίτητο όλο αυτό,τα ψεύτικα χαμόγελα, ο ρόλος τον καλού συζύγου που έτρεξε να πάρει τη γυναίκα του... και του λέει ότι χωρίζουν γιατί μισιούνται! Ο Αλέκος, μόλις ανακαλύπτει ότι η συνομιλία τους καταγράφεται στο κινητό της δημοσιογράφου, αναγκάζεται να φύγει. Παράλληλα, ο Μάρκος ενημερώνει την Κατερίνα ότι δέχεται να βοηθήσει την Άννα αλλά θα ακούσει πράγματα που δεν θα της αρέσουν και δεν ξέρει αν θα μπορεί να τον αγαπά μετά από αυτά που θα ακούσει, την προειδοποιεί. Εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι θα τον αγαπά για το κουράγιο και γιατί παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ φέρνει το τέλος-Τρόμος για τον Γιώργη-Σκοτεινό το μέλλον της Ζέτας

Λίβερπουλ: Έγινε η αρχή με Μακ Άλιστερ – Ποιους παίρνει μετά

Ο Παράδεισος των Κυριών: Διπλό «χαστούκι» για την Αμαλία

 

Facebook Share: %CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9%3A+%CE%9F+%CE%9C%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CF%84%CE%B7+%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%AC+%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9F+%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%AD%CE%BE%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%A5%CE%B2%CF%8C%CE%BD%CE%BD%CE%B7 Facebook Share: %CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9%3A+%CE%9F+%CE%9C%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CF%84%CE%B7+%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%AC+%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9F+%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%AD%CE%BE%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%A5%CE%B2%CF%8C%CE%BD%CE%BD%CE%B7 Facebook Share: %CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9%3A+%CE%9F+%CE%9C%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CF%84%CE%B7+%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%AC+%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9F+%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%AD%CE%BE%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%A5%CE%B2%CF%8C%CE%BD%CE%BD%CE%B7