Την ώρα που ο Δημήτρης και η Άννα ζουν την πιο οδυνηρή στιγμή στη σχέση τους στη σειρά Παγιδευμένοι, ο δολοφόνος της παραμονεύει.
Όσο δεν αποκαλύπτεται ο δολοφόνοs του δικαστή Γεωργίου, η ζωή της Άννας κινδυνεύει. Η απόπειρα δολοφονίας της Θεώνης στο νοσοκομείο θα τους ταράξει όλους.

Περισσότερο όμως, τη νεαρή δικηγόρο και τον Δημήτρη, που είναι πλέον σίγουροι ότι το επόμενο θύμα είναι η Άννα. Παράλληλα οι δυο τους ετοιμάζονται να πάρουν διαζύγιο και προσπαθούν να διαχειριστούν τον πόνο τους για το επίσημο έγγραφο που έχουν αποφασίσει να υπογράψουν. Οι έρευνες για τον μανιακό δολοφόνο συνεχίζονται, ενώ η μέρα της υπογραφής του διαζυγίου της Άννας και του Δημήτρη έφτασε, όπου θα φέρει το οριστικό τέλος της σχέσης τους.

Η δικαστής τους ρωτάει αν έχουν κάποιο παιδί ή κάποια άλλη δέσμευση και όταν του λένε όχι τους λέει ότι είναι ελεύθεροι άνθρωποι.

Η Άννα δακρύζει. Ο Δημήτρης το ίδιο. Η ίδια η ζωή έγραψε το σενάριο της μοίρας τους και είναι πολύ σκληρή.
Το γεγονός ότι ο Ακης αφήνεται ελεύθερος εξοργίζει τον Μάρκο, ο οποίος κάνει ευθεία επίθεση στον Αλέκο ότι έχει ξεπεράσει τα όρια. Αναρωτιέται τι ακριβώς έκαναν στο δικαστήριο και πώς μπόρεσαν να προστατεύσουν έναν εγκληματία. Τους κατηγορεί ως άπληστους και λέει ότι αυτό ήταν ένα έγκλημα!

Ο Αλέκος του απαντά ότι δεν έχουν όρια και ότι όλοι πεθαίνουν στα πόδια του κι αυτός είναι μάρτυρας σε αυτό. Αναρωτιέται όμως που είναι το δικό του όριο!

Ο Μάρκος του λέει ότι το όριό του είναι το επάγγελμά του, γιατί το δίπλωμά του είναι αληθινό και όχι ψεύτικο όπωτ το δικό του!

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα σκότωσε τον Νώντα Παραδείση-Ανατροπή στη σειρά!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης του μεγάλου ντέρμπι

Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή με Πέτρο-Στέλνει εξώδικο στην Ελισάβετ και αυτός είναι ο λόγος!