Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής στη σειρά Παγιδευμένοι, ο Άγγελος δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Τελείως παρανοϊκός και διψασμένος για εκδίκηση, ορκίζεται να προκαλέσει εφιάλτες σε όσους τον έβαλαν μέσα. Και το χειρότερο; Μπορει να το κάνει. Όπως αποδεικνύεται με την άφιξη της Κλειώς, της αδελφής της Υβόννης, που όλα αυτά τα χρόνια ζούσε μακριά από την οικογένεια της αδελφής της, ο Άγγελος ξέρει πολλά μυστικά. Μυστικά που μπορεί να διαλύσουν τις ζωές όλων και τα οποία είναι έτοιμος τώρα να βγάλει στο φως. Μόνο που δεν θα το κάνει έτσι απλά… Αντίθετα, θα τρομοκρατήσει τους πάντες, προειδοποιώντας τους ότι πλέον κανείς τους δεν θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Η Άννα, ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Θοδωρής, ο Σταύρος, ο Αλέκος και ο Ανδρέας, ο ένας μετά τον άλλο, παίρνουν τα… ραβασάκια τους. Σημειώματα, αναφορές, βίντεο ή ηχητικά ντοκουμέντα φτάνουν στα χέρια τους υπενθυμίζοντάς τους ότι όλοι έχουν κάνει κάτι που θέλουν να μείνει για πάντα κρυμμένο. Κι όλοι τους θα ζουν πλέον με τον τρόμο ότι ανά πάσα στιγμή αυτό το «κάτι» μπορεί να αποκαλυφθεί. Για τον Δημήτρη και την Άννα, είναι ένα ηχογραφημένο τηλεφώνημα που εκείνη είχε κάνει στον Άγγελο στις αρχές της έρευνας για το δολοφόνο της Μυρτώς.

Τότε που στη σειρά του ΑΝΤ1 αναζητούσαν απεγνωσμένα στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στον ένοχο και είχαν πάει στο σπίτι του καθηγητή Πετρόπουλου, απ’ όπου η Άννα είχε κλέψει τις οδοντόβουρτσες. Αμέσως μετά τηλεφώνησε στον Άγγελο και του είπε τα πάντα – όσα δηλαδή μπορούν να οδηγήσουν την ίδια, τον Δημήτρη αλλά και τον Ανδρέα, που προχώρησε στο τεστ DNA, σε πειθαρχική δίωξη. Για τον Θοδωρή, η απειλή έρχεται με τη μορφή ενός βίντεο τραβηγμένο από την κάμερα του λεωφορείου στο οποίο τον πρόλαβε ο Κοσμάς, απειλώντας τον με όπλο. Στον Αλέκο η ίδια η Κλειώ παραδίδει ένα φάκελο που περιέχει το πτυχίο του. Ένα πτυχίο που, όπως αποδεικνύεται, είχε πλαστογραφήσει χρόνια πριν και πάνω στο οποίο έστησε ολόκληρη την καριέρα του. Όσο για τον Σταύρο, μια γυναίκα έρχεται στο γραφείο του για να καταγγείλει την άδικη καταδίκη του άντρα της για ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ. Το όνομα της δικαστού που έβγαλε την απόφαση; Κατερίνα Μαυρίδη.

Μετά το αρχικό σοκ, ο καθένας από όσους απειλούνται λειτουργεί διαφορετικά, 0 Θοδωρής σκέφτεται να το βάλει στα πόδια στη σειρά Παγιδευμένοι, αναζητώντας έναν τρόπο για να διαφύγει στο εξωτερικό, ο Σπύρος περιμένει στωικά την τιμωρία που θεωρεί ότι του αξίζει, ο Σταύρος προσπαθεί να καταλάβει ποιος μπορεί να είχε συμφέρον από μια τέτοια αποκάλυψη, ενώ ο Δημήτρης με την Άννα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: βγαίνουν μαζί στο δρόμο και αναζητούν στοιχεία για να αποκρούσουν τον εκβιασμό του Άγγελου. Μόνο που αυτήν τη φορά τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Η σχέση τους δεν είναι πια η ίδια από τη στιγμή που εκείνη αποφάσισε να απομακρυνθεί. Ο Δημήτρης είναι έξαλλος που φέρθηκε τόσο απερίσκεπτα ώστε να δώσει από το τηλέφωνο στοιχεία για τις έρευνές τους και η Άννα καταλαβαίνει ότι για άλλη μια φορά, έστω και άθελά της, τον έβαλε σε μπελάδες. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει επιλογή: πρέπει να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους για να βρουν έναν τρόπο να ξεφύγουν. Μόνο που πάνω στη χειρότερη στιγμή, εκείνη μαθαίνει κάτι που την ταράζει ακόμα περισσότερο: ο πατέρας της δεν έχει μπαρκάρει, όπως πίστευαν μέχρι τώρα…

Μετά τα όσα έχει κάνει, ο `Αγγελος δεν θα αποχαιρετήσει έτσι απλά τη σειρά, κλεισμένος σε ένα κελί. Αντίθετα, θα αποδράσει και η απόδραση αυτή θα γίνει αφετηρία για μια νέα συγκλονιστική ιστορία… Το κόλπο στήνεται όταν λιποθυμά ξαφνικά στο κελί του την ώρα που διαβάζει ένα βιβλίο. Μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο κι από εκεί δραπετεύει, έχοντας ήδη σχεδιάσει τα επόμενα βήματά του. Μόνο που μέσα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί στην απόδρασή του βρίσκεται η Άννα, την οποία παίρνει μαζί του χωρίς να το ξέρει. Καταλήγουν στο δάσος και λίγες ώρες αργότερα, εκείνος βρισκεται νεκρός κι εκείνη ελαφρά τραυματισμένη, σε κατάσταση σοκ. 0 Δημήτρης τρέχει κοντά της όμως δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και εκείνη δεν μιλάει σε κανέναν. Αργότερα παραδέχεται ότι δεν θυμάται τι συνέβη. Κατηγορείται για το φόνο και φοβάται ότι όντως μπορεί να ήταν αυτή που τράβηξε τη σκανδάλη και σκότωσε τον άνθρωπο που δολοφόνησε την αδελφή της. «Σε αγαπώ. Και θα αποδείξω ότι είσαι αθώα», της λέει 0 Δημήτρης και αρχίζει ένα νέο αγώνα να συγκεντρώσει στοιχεία για να τη βγάλει απο τη φυλακή. ‘Ολο αυτό φυσικά θα τους φέρει ξανά κοντά, αφού η Άννα θα καταλάβει ότι εκείνος θα είναι πάντα δίπλα της.

Παγιδευμένοι: Δείτε το επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

The Secret Song: Το νέο μουσικό σόου στον ALPHA

Μιλγουόκι Μπακς: Τρένο δίχως φρένο – Σούπερ Γιάννης και 7 στα 7!

Παγιδευμένοι: Στο φως το μυστικό του Σταύρου και του Αλέκου-Ο Άγγελος αποκαλύπτεται!