Το OPEN είναι έτοιμο μάλλον να κατεβάσει ρολά αφού ο ένας μετά τον άλλον τα στελέχη του καναλιού, κλείνουν την πόρτα βαριά πίσω τους!

Σύμφωνα με το STAR μόλις χτες, Πέμπτη 1η Ιουνίου αργά το μεσημέρι υπέβαλλε την παραίτησή της η Νίκη Καρνασιώτη, η διευθύντρια ψυχαγωγικών εκπομπών η οποία είχε ήδη δεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση την οποία και ήθελε να αποδεχθεί.

Η Νίκη Καρνασιώτη ήταν το νούμερο δύο ύστερα από την Χρύσα Μασούρου, την διευθύντρια Προγράμματος η οποία είχε προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση από τον περασμένο Απρίλιο.

Η συμφωνία που έκανε με την διεύθυνση του σταθμού είναι να παραμείνει μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή.

Ωστόσο αυτή η κατάσταση λίγο πριν την ανακοίνωση του νέου προγράμματος αλλά και την ανανέωση των συμβολαίων των παρουσιαστών, δημιουργεί μία ανασφάλεια ανάμεσα στους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Καρνασιώτη φέρεται να πηγαίνει στον ΑΝΤ1 και μάλιστα στο πλευρό της κ. Μασούρου.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία, είναι το τι θα γίνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν και βέβαια ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον τόσο της Ελένης Τσολάκη όσο και της Μπέτυς Μαγγίρα.

Πρώτος να θυμίσουμε ότι άνοιξε τον χορό ο Γιάννης Λάτσιος τον περασμένο Μάιο ο οποίος είχε αναλάβει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Open τον Νοέμβριο του 2021.

Όμως καθόλου τυχαία δεν ήταν η στιγμή της αποχώρησης αφού μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε συμφωνηθεί η επιστροφή της Χρύσας Μασούρου στον ΑΝΤ1. Να θυμίσουμε ότι η κ. Μασούρου ήταν συνεργάτης του Γιάννη Λάτσιου, τόσο στο Open όσο και στον ΑΝΤ1 παλιότερα.

 

OPEN: Δείτε το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα