Η αποχώρηση του δημοσιογράφου προκάλεσε μεγάλους τριγμούς στο OPEN αφού η περίοδος των μεταγραφών οδεύει προς τη λήξη της και οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη προχωρήσει σε νέες συνεργασίες!

Ποιος όμως είναι ο δημοσιογράφος που προκάλεσε «σεισμό» στο κανάλι του Κορωπίου με την αποχώρησή του; Μιλάμε για τον έμπειρο πολιτικό συντάκτη, Γιάννη Σαραντάκο που όχι μόνο παραιτήθηκε από το OPEN αλλά παρέδωσε το χαρτί με την απόφασή του, όχι στον διευθυντή ενημέρωσης ως είθισται, αλλά σε μεγαλοστέλεχος του σταθμού!

Κι αυτό γιατί όπως φαίνεται ο Σαραντάκος δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο ενώ σύμφωνα με τις «κακές» γλώσσες, αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να παραιτηθεί χωρίς καν να έχει κλείσει την επόμενη συνεργασία του.

Ο Γιάννης Σαραντάκος βρέθηκε στο κανάλι από την αρχή σχεδόν της λειτουργίας του ενώ φρόντισε πριν φύγει να εξαπολύσει μύδρους κατά του Παναγιωτόπουλου στον Αρτούρ Νταβιντιάν.

Πάντως είναι γνωστό τοις πάσι πως ο Παναγιωτόπουλος είναι ο απόλυτος ευνοούμενος της πλευράς Σαββίδη και ο μόνος που δεν έχει πάρει η μπάλα της οργής της ιδιοκτησίας για την αποτυχημένη φετινή χρονιά στους πίνακες τηλεθέασης.

Μάλιστα, βλέπει αφ’ υψηλού τις ενέργειες του νέου προέδρου του Δ.Σ., Γιάννη Λάτσιου, για τη βελτίωση της κατάστασης, θεωρώντας πως δεν πρόκειται να επηρεαστούν οι σχεδιασμοί. Επιπλέον η επιλογή της Πόπης Τσαπανίδου για τη θέση της βασικής παρουσιάστριας δεν έχει δικαιώσει μέχρι τώρα τον Παναγιωτόπουλο. Ούτε σε επίπεδο τηλεθέασης, αλλά ούτε και στην παρεμβατικότητα του καναλιού. Γι’ αυτό και ο Λάτσιος θέλει να δει και εναλλακτικές επιλογές. Κάτι που δεν θέλει να ακούει ούτε για αστείο ο διευθυντής ενημέρωσης του Open. Μένει λοιπόν να δούμε πώς θα πάει η σχέση των δύο δυνατών αντρών των media αλλά και ποιον θα πάρει η μπάλα με την αποχώρηση Σαραντάκου που φέρεται να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα.