Σε τρομερά γρήγορους ρυθμούς είναι η παραγωγή του διάσημου τηλεπαιχνιδιού Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος! Τέσσερα επεισόδια την ημέρα γυρίζουν οι άνθρωποι της παραγωγής του τηλεπαιχνιδιού που το φθινόπωρο μετακομίζει στην ΕΡΤΙ και θα μοιράζει έως και 10.000 ευρώ ανά επεισόδιο.

Ο Τάσος Τρύφωνος δεν παίρνει ανάσα από γύρισμα σε γύρισμα, αφού πλέον το πρόγραμμα γίνεται καθημερινό και θα παίζει κάθε απόγευμα στις 19.00, επομένως πρέπει να υπάρξει μεγάλο στοκ επεισοδίων μέχρι τον Σεπτέμβριο. Το τηλεπαιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του στη Μεγάλη Βρετανία πριν από περίπου 20 χρόνια και έγινε αμέσως παγκόσμια επιτυχία. ‘Εχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο (Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Ρωσία, Γαλλία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Σουηδία κ.α.) και θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια διεθνώς. Ο Τρύφωνος είναι ο πρώτος παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού παγκοσμίως που το έχει παρουσιάσει ταυτόχρονα σε δύο χώρες (Ελλάδα και Κύπρος) και έχει γυρίσει τα περισσότερα επεισόδια του «Πιο αδύναμου κρίκου» σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οκτώ παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την «αλυσίδα» κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο και «φαρμακερές» ατάκες για κάθε παίκτη. 

Τα τρία προηγούμενα χρόνια το παιχνίδι προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αλλά πλέον μετακόμισε στην ΕΡΤ.

’Ετσι, στις αρχές της νέας σεζόν ο Τάσος Τρύφωνος θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤΙ και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι ο «Πιο αδύναμος κρίκος» δεν είναι καθόλου αδύναμος στη μάχη της τηλεθέασης.