Στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, είδαμε ότι ο Θανάσης αφήνεται ελεύθερος και επικοινωνεί με τη Βικτώρια, η οποία τον πιέζει να εφαρμόσει όσα έχουν πει. Παράλληλα, ο Ντίνος, στην προσπάθειά του να σώσει την επιχείρησή του, παίρνει μία απόφαση που βάζει τους κοντινούς του ανθρώπους σε ανησυχία. Συγκεκριμένα, ο νεαρός έρχεται σε επαφή με τοκογλύφους και υπογράφει μία συμφωνία για ένα δάνειο.

Κανείς δεν ξέρει όμως πως πίσω από το δάνειο κρύβεται ο Αποστόλης.’Ομως η ψυχολογική κατάσταση του Πάρη, που όσο πάει και χειροτερεύει, του κόβει τη χαρά.

Στο μεταξύ το γεγονός της αποκάλυψης του μυστικού δεσμού του Χριστόφορου με τη Βικτώρια από τον Άγη θα φέρει όπως είναι άλλωστε αναμένομενο, τεράστιους τριγμούς στην οικογένεια Μπουραντά.

Τόσο ο Άγης όσο και η Αμαλία, θα χάσουν την εμπιστοσύνή τους στο πρόσωπο του πατέρα τους. Ο Χριστόφορος πρόκειται να βιώσει την αποκαθήλωση στα μάτια των παιδιών του…

Από την άλλη υπάρχει η Ντέπυ η οποία και επιστρέφει στην Ελλάδα. Όμως η νεαρή κοπέλα αμφιταλαντεύεται στο αν πρέπει ή όχι να πλησιάσει τον Ντίνο. Ωστόσο, οι κινήσεις της, του δημιουργούν για ακόμα μια φορά τεράστιο πρόβλημα… Η Πιπίτσα συνεχίζει και ασκεί πίεση στον Μάρκο έτσι ώστε να τα ξαναβρούν και να είναι και πάλι ζευγάρι. Αυτή της όμως η πιεστική προσπάθεια θα φέρει αποτέλεσμα, ή με τις κινήσεις της θα καταφέρει να απομακρύνει τον Μάρκο ακόμα περισσότερο;

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Ναταλία Γερμανού: Από αυτόν τον πολιτικό θα πάρει συνέντευξη

«Βόμβα» Ατζούν με προπονητή της Big4!

Survivor All Star: Spoiler! Έτοιμη να επιστρέψει η Κατερίνα Δαλάκα!