Η Ναταλία Γερμανού έχει εγκαινιάσει μία νέα στήλη στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha στην οποία παίρνει συνεντεύξεις αποκλειστικά και μόνο από πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.

Για ακόμη μία φορά η αγαπημένη παρουσιάστρια φέρνει την καινοτομία με το να βάλει πρόσωπα εκτός της ψυχαγωγίας στην ψυχαγωγική εκπομπή της στην οποία πλέον δίνει έναν πιο σοβαρό τόνο με την στήλη «Απολιτίκ» όπως ονομάζεται.

Ακόμη στόχος της είναι να δούμε και ένα άλλο πρόσωπο των πολιτικών ανθρώπων της χώρας οι οποίοι σε ένα πιο χαλαρό κλίμα εκτός μιας καθαρά ενημερωτικής εκπομπής.

Η αρχή για τις συνεντεύξεις «Απολιτίκ» έγινε με πρώτο καλεσμένο τον Άδωνη Γεωργιάδη σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Σύμφωνα λοιπόν με την έντυπη έκδοση της RealNews της Κυριακής, μετά τον υπουργό ανάπτυξης η Ναταλία Γερμανού φέρνει ένα ακόμη πιο «δυνατό» όνομα καθώς ο αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα είναι επόμενος που θα καθίσει στην πολυθρόνα της εκπομπής απέναντι από την έμπειρη δημοσιογράφο.

Μεγάλο το ενδιαφέρον λοιπόν τόσο για την παραπάνω συνέντευξη όσο και για την εξέλιξη του νέου εγχειρήματος της εκπομπής η οποία θα μπορούσε να εκτοξευθεί ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Ναταλία Γερμανού: Δείτε τη συνέντευξή της με τον Άδωνη Γεωργιάδη

Όλες οι ειδήσεις

Survivor all star: Ανατροπή με την πρεμιέρα – Τότε θα γίνει τελικά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ σε ρόλο κριτή;

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η Ζέτα επιστρέφει στην αγκαλιά του Στρατή