Ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να σώσει τον Παράδεισο στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και στον πανικό του ζητάει χρήματα από τοκογλύφους. Η Ζηνοβία όμως αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και τον προειδοποιεί. Ο Άγης συναντά εμπόδια από παντού σε σχέση με τη Γεωργία και αυτό τον πεισμώνει ακόμη περισσότερο. Παράλληλα η Μιράντα μαθαίνει ότι ο αστυνόμος Θανάσης αποφυλακίζεται με εγγύηση και φοβάται ότι κάτι κακό θα συμβεί, τόσο στην ίδια όσο και στη Ματούλα, που ήταν η αιτία για να μπει στη φυλακή. Ετσι της προτείνει να πάει να μείνει μαζί αλλά η Ματούλα δεν το δέχεται.

Η Αμαλία προτείνει στον Ντίνο να τον βοηθήσει, εκείνος όμως δεν δέχεται. Στο μεταξύ, γυρνώντας σπίτι ο Θανάσης γίνεται πιο βίαιος από ποτέ και χτυπάει ανελέητα τη γυναίκα του. Η Ματούλα ενημερώνει αμέσως για τον ξυλοδαρμό ενώ η Μιράντα σοκαρισμένη, αποφασίζει να δράσει.

Ο Σωτήρης στη σειρά του ALPHA, σε έναν μεγάλο καβγά με τον Θανάση τού αποκαλύπτει ότι έχει μαζέψει στοιχεία. Την ίδια ώρα και η Βικτώρια φοβάται και πιέζει τον Θανάση να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο.

Ο Ντίνος ζορίζεται πολύ οικονομικά λόγω των χρημάτων που έχει δανειστεί και η Βικτώρια πιέζει τον Χριστόφορο να τον στριμώξει ακόμα πιο πολύ και να τον απειλήσει ότι αν δεν ξεπληρώσει το δάνειο θα πάρει τον «Παράδεισο». Όλα όμως αρχίζουν να αλλάζουν όταν γίνεται μία μυστηριώδης χρηματική ανάληψη από τον κοινό λογαριασμό των Παπακώστα-Γερακά.

Αυτή την κίνηση την κάνει η Ντέπυ και με αυτόν τον τρόπο θα έρθει στο φως ένα μυστικό που φαίνεται πως θα ανατρέψει τα δεδομένα. Η Ντέπυ δεν ήταν η αρραβωνιαστικιά του Αριστείδη, αλλά νόμιμη γυναίκα του. Ο Γερακάς και η Ντέπυ ήταν παντρεμένοι. Μάλιστα η Ντέπυ επιστρέφει στην Ελλάδα και αρχίζει να αμφιταλαντεύεται στο αν πρέπει ή όχι να πλησιάσει τον Ντίνο, όμως οι κινήσεις της του δημιουργούν για ακόμα μια φορά τεράστιο πρόβλημα, καθώς θα αρχίσει να διεκδικεί μερίδιο σε ό,τι ανήκε στον Αριστείδη και κυρίως μερίδιο στον «Παράδεισο των κυριών»!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Πάλι κόβουν επεισόδιο-Αυτός είναι ο λόγος!

Σκύλος κάνει ντρίπλες με μπάλα και γίνεται viral! (vid)

Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης σπάει στο ξύλο την Ολυμπία-Καίει τα κτήματα των Στεφανέων