Η υπόθεση του τραυματισμού της Βικτώριας γίνεται όλο και πιο περίπλοκη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, καθώς εκείνη καλύπτει τον Άγη, ενώ ο ίδιος είναι έξαλλος μαζί της και αποφασισμένος να την εκδικηθεί για όσα ψέματα του έχει πει.

Η Αμαλία ανησυχεί πολύ για τον αδερφό της, αλλά και για τη συμπεριφορά της Στέλλας, καθώς έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο στην ίδια αλλά και στους κοντινούς της ανθρώπους. Προσπαθεί να την αντιμετωπίσει χωρίς να προκαλέσει άλλες εντάσεις, όμως το γεγονός ότι έχει έρθει κοντά με τον Σίμο αποτελεί… κόκκινο πανί!

Εκείνος την πείθει να πάνε μια βραδινή βόλτα παρέα, δίνουν το πρώτο τους φιλί κι όταν η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι, την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Άγης, έπειτα από μια σειρά περίεργων τηλεφωνημάτων όπως αναφέρει το 7ΜΕΡΕΣ TV, καλεί ξανά κι αυτή τη φορά αποκαλύπτεται στην αδερφή του. Της δίνει ραντεβού σε ένα συγκεκριμένο σημείο και της ζητά να μην το πει. Η Αμαλία συμφωνεί και όταν πηγαίνει να τον βρει εκεί που κρύβεται, εκείνος της δίνει ένα γράμμα για την Πολυξένη…

Αυτή, στο μεταξύ, ανησυχώντας για τον άντρα της, λέει στον Σωτήρη ότι ο Άγης μαχαίρωσε τη Βικτώρια κι έκτοτε είναι εξαφανισμένος. Μόλις όμως ανοίγει το γράμμα του, μαθαίνει τον πραγματικό λόγο για ό,τι έγινε: ο Άγης είναι υιοθετημένος και η θεία του του έλεγε ψέματα μια ζωή. Το κλίμα στο σπίτι των Μπουραντάδων είναι πολύ βαρύ και τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν ο Χριστόφορος δέχεται την επίσκεψη του Μάρκου. “Εξαλλος εκείνος ζητά τον λόγο για τον οποίο ο Άγης δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα το παιδί της Γεωργίας και ξεκαθαρίζει πως πλέον η οικογένειά τους δεν είναι ευπρόσδεκτη να επισκεφτεί το μωρό.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Λάζαρος-Έτσι αυτοκτονεί!

Η McLaren θα δοκιμάσει πρώτη στον κόσμο στη F1 στο Grand Prix Ηνωμένων Πολιτειών

Σασμός: Το μοιραίο τέλος του Νικηφόρου-Η συνέχεια δεν θα είναι ειρηνική!