Ο Χριστόφορος έχει προχωρήσει με την έγκριση του δανείου προς τον Πάρη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, αλλά πριν από την τελική υπογραφή τού ζητά ένα «αντάλλαγμα». Και ο Μάρκος όμως, που στο μεταξύ έχει μάθει την αλήθεια για το βίαιο παρελθόν του Πάρη από την ίδια την Αμαλία, του ζητά και τον πείθει τελικά να εξομολογηθεί στη Γεωργία το μυστικό που κρύβει μέσα του, πριν η ανύποπτη κόρη του πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Στο μεταξύ, ο Σίμος, που έχει κρυφακούσει την εξομολόγηση της Αμαλίας στον Μάρκο, τώρα ξέρει το μεγάλο της μυστικό. Παράλληλα, ο Αποστόλης, που έχει γίνει πολύ απρόσεκτος στη συμπεριφορά του, αν και υποτίθεται πως έχει πέσει θύμα του εμπρησμού του «Παραδείσου», αγνοεί πως ο κλοιός στενεύει γύρω του όλο και περισσότερο. Σε ακόμα πιο δύσκολη θέση θα βρεθεί όμως ο Χρήστος, που κρύβει τον επιπόλαιο Αποστόλη στο σπίτι του, όταν θα του χτυπήσει την πόρτα ο υπαστυνόμος Γιαμαλής, στο πλαίσιο της έρευνας για τη φωτιά που κατέστρεψε το πολυκατάστημα.
Κατά την επίσκεψή του στο σπίτι του Χρήστου, ο Σωτήρης ακούει παράξενους ήχους και ετοιμάζεται να ψάξει να δει τι συμβαίνει, ενώ ο Χριστόφορος αποκαλύπτει στη Βικτόρια ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που αποφεύγει τη Δωροθέα. Ο Πασχάλης δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον αδελφό του, ο οποίος του λέει κάτι που δεν περίμενε να ακούσει… ‘Οπως δείχνουν τα πράγματα, ο Μεμάς δεν αντέχει στην ξενιτιά και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα!

Στο μεταξύ, η Γεωργία μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Πάρη… Ποια θα είναι η αντίδρασή της και άραγε θα αντέξει η έτσι κι αλλιώς περίεργη σχέση τους αυτή τη νέα δοκιμασία; Ο Ντίνος προτείνει μια αλλαγή για τον «Παράδεισο» που θα φέρει τα πάνω κάτω, ενώ μια γυναίκα βρίσκεται νεκρή… Ο Σίμος μαθαίνει από τον Ρένο πληροφορίες για το παρελθόν της Μιράντας και ετοιμάζεται να τις αποκαλύψει στον Ντίνο!
Η ζήλια της Τζένης για τη Δάφνη, που ανοίγει ένα αντρικό κατάστημα δίπλα στον «Παράδεισο», ενισχύεται από μια περίεργη συμπεριφορά του Πασχάλη, όμως αυτή τη φορά η αντίδραση του νεαρού άντρα θα είναι τόσο διαφορετική και αναπάντεχη, που θα την ταρακουνήσει πολύ! Το ίδιο θα συμβεί όμως και στην ψυχή του Ντίνου, ένας ισχυρός κλονισμός, όταν ο Σίμος προχωρά σε αποκαλύψεις…

Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση και σε άλλους. Ο Σίμος ωστόσο, αλώβητος και τολμηρός, προχωρά σε ερωτική εξομολόγηση στην Αμαλία, η οποία μένει έκπληκτη από το έντονο και επίμονο ενδιαφέρον του. Η πίεση του Χρήστου για την αγορά του πατρικού της’Ολγας τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ ένα απρόσμενο γεγονός στο μαγαζί του Φώτη με μία από τις κοπέλες φέρνει νέα στοιχεία στο φως σε σχέση με τον εμπρησμό του «Παραδείσου». Θα καταφέρει άραγε ο Σωτήρης να τα ενώσει, ώστε να φτάσει στην αποκάλυψη του ενόχου;

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας τελειώνει με την Ευγενία-Έτσι θα τη βάλει φυλακή!

F1: Άγριος καβγάς! Ο Ράσελ και ο Χάμιλτον

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια – Πάει στο MEGA – Αυτή είναι