Ο Ντίνος στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ζητά από την Μιράντα να μη θυσιάσει τη δική της ζωή για να σώσει τη Νικολέτα. Της λέει να μη δώσει το νεφρό της γιατί θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της!

Η Μιράντα είναι αδύνατον να δεχτεί και λέει ότι θα κάνει τα πόντα για την κόρη της ακόμα κι αν πρόκειται νο πεθάνει. Έτσι του το ξεκόβει, κάνοντας τον Ντίνο να αρχίζει να πιστεύει ότι η σχέση τους δεν έχει γερά θεμέλια.

Στο μεταξύ, ο Σίμος πάει στο νοσοκομείο για να δει τι έχει γίνει με τον Αποστόλη.Ο Πάρης γεμάτος καχυποψία τον ρωτά γιατί είναι εκεί και ο Σίμος φυσικά λέει ψέματα, χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία την Αμαλία. Λέει ότι τάχα το είπε η Αμαλία που το έμαθε από τον Χριστόφορο.

Ωστόσο η Αμαλία τυχαία μαθαίνει το ψέμα του Σίμου και όταν εκείνος πάει να την φιλήσει, εκείνη τον απομακρύνει ρωτώντας γιατί είπε ψέματα.Ο Σίμος παγώνει, ενώ έρχεται σε δύσκολη θέση από τις επίμονες ερωτήσεις που του κάνει η κοπέλα σε σχέση με την γενικότερη συμπεριφορά του. Εκείνος από την πλευρά του προσπαθεί να την καθησυχάσει, αλλά η Αμαλία δείχνει να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της πλέον σε αυτόν. Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος βάζει ένα μεγάλο δίλημμα στην Μιράντα. Της ζητάει να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνον και το πρόβλημα με την κόρη της. Έτσι δημιουργείται μεγάλη ένταση ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, ο Ρένος ενημερώνει τον Σίμο για τη μυστική συνάντηση της Βικτώριας με τον Χρήστο και η εμπιστοσύνη του κλονίζεται. Παράλληλα μεγάλη αναστάτωση γίνεται στο σπίτι των Βασιλείου παραμονή του γάμου του Πάρη. Η Ολγα και ο Πάρης ζητούν εξηγήσεις από τον Σίμο και τη Δωροθέα για όλες τις παρασκηνιακές κινήσεις τους και ο Πάρης αγανακτισμενος απο τα απανωτά ψέματα κατηγορεί ευθέωε τον Σίμο για την απόπειρα δολοφονία του πατέρα του. Φυσικά ο Σίμος δεν αργεί να γυρίσει το παιχνίδι και να πείσει την Όλγα οτι ο γιος της χρειάζεται ιατρικά βοήθεια!
Στο μεταξύ, ο Πάρης πηγαίνει στον «Παράδεισο» και ακούει τον Σίμο να λέει στον Ντίνο ότι έμαθε για την καταστροφή του μαγαζιού από τον Πασχάλη.

Ο Πάρης παραξενεύεται γιατί ο Σίμος ήξερε πολύ πριν για τον «Παράδεισο» και έτσι ήρθε για να τον αγοράσει. Ανάλογες σκέψεις βασανίζουν και τον Ντίνο. Λέει στη Μιράντα ότι κάτι δεν του αρέσει και θα το ψάξει εκείνη όμως είναι αντίθετη σε αυτά που λέει. Ωστόσο ο Ντίνος επιμένει και ανακοινώνει στην Μιράντα μια σοβαρή απόφαση που έχει πάρει. Θα τον πληρώσει για να πάρει πίσω το μερίδιό του.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η Αργυρώ-Εγκαταλείπει τον Αστέρη-Παίρνει το παιδί και πηγαίνει στην Αθήνα!

Ο Σουμάχερ πίστευε ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν και δεν ήταν απλώς ένα ατύχημα

Η Γη της Ελιάς: Τέλος το κρυφτό για Κουράκο και Δήμητρα-Της κάνει πρόταση γάμου!