Η Μιράντα έχει βασανιστεί πολύ στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Ο βιασμός της από τον Χρηστίδη σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά και η εξαφάνιση του παιδιού της, που πάντα το αναζητά, στοιχειώνουν τη ζωή της. Ο έρωτάς της με τον Ντίνο είναι το μόνο της αποκούμπι… Εκείνο που λαχταρά είναι μια σταθερότητα μαζί του, χωρίς αμφιβολίες και πόνο.’Οταν λοιπόν διαπιστώνει ότι ο Ντίνος την έχει παρακάμψει και έχει προχωρήσει σε μια αμφιβόλου αποτελέσματος επιχειρηματική κίνηση χωρίς τη συναίνεσή της, νιώθει αδικημένη και παραγκωνισμένη. Πιστεύει ότι δεν τη σέβεται και αυτό δεν μπορεί να το συγχωρήσει. ‘Οταν μάλιστα ο Ντίνος αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους προκειμένου να πετύχει το επιχειρηματικό του σχέδιο, η Μιράντα γίνεται έξαλλη και η σχέση τους οδεύει σε διάλυση! Τον παρακαλεί ωστόσο να αναβάλουν τον γάμο που είχαν σχεδιάσει, ώστε να πληρωθούν οι υποχρεώσεις τους, αλλά εκείνος αρνείται.

‘Οταν μάλιστα και ο Πάρης αρνείται να του δώσει παράταση για την αποπληρωμή του χρέους, η νεαρή γυναίκα χάνει την ψυχραιμία της και του ζητά να διαλέξει: ή την παραγγελία ή εκείνη.

Ο Ντίνος προτιμά την… παραγγελία, και η Μιράντα, με καρδιά πληγωμένη, του ζητά να χωρίσουν οριστικά! Πάνω στην απελπισία του, ο Ντίνος ξεσπάει στον Πάρη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για όλα τα άσχημα που του συμβαίνουν…

Στο μεταξύ, η Πιπίτσα αποκαλύπτει ότι ξόδεψε σχεδόν όλα τα χρήματα που τους έχει δώσει ο Πάρης, κάνοντας τον Μάρκο έξαλλο, ενώ ο Πάρης και η Γεωργία ανακαλύπτουν ποιος κρύβεται πίσω από τις βρισιές στον τοίχο του σπιτιού της. Δεν είναι άλλος από τον παραλίγο σύζυγό της, τον Δημητράκη, που, αν και πήρε χρήματα για να κρατήσει το στόμα του κλειστό, δεν τήρησε τη συμφωνία, εκθέτοντας την κοπέλα σε όλη τη γειτονιά.
Η χαρά της ‘Ολγας για την υπέροχη ερωτική βραδιά που πέρασε με τον Σωτήρη δεν περιγράφεται. Στην ανάγκη της να την εξομολογηθεί και να τη μοιραστεί, αποκαλύπτει τα πάντα στη Σύρμω, η οποία, αν και χαίρεται για τη φίλη της, δεν μπορεί να ξεπεράσει τις συντηρητικές της αντιλήψεις. ‘Ετσι, δεν διστάζει να την επιπλήξει, καθώς ούτε εκείνη ούτε ο Σωτήρης έχουν πάρει επισήμως διαζύγιο, άρα αυτή η νύχτα έπρεπε, για λόγους ηθικής, να περιμένει… Στο μεταξύ, ο Αποστόλης, που παραμένει στη φυλακή, πρoσπαθώντας να βρει τρόπο να επιστρέψει την περιουσία που έκλεψε από την’Ολγα, πέφτει σε αδιέξοδο!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή- Η Ελπίδα σώζει την Αθηνά από βέβαιο θάνατο!

Ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τη Mercedes F1

Η Γη της Ελιάς: Η απόφαση της Αθηνάς σοκάρει τον Λυκούργο-Ο Ορέστης προκαλεί ταραχή στη Μάνη!