Ο Ντίνος δεν κάνει πίσω στις αποφάσεις του στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών και αυτό είναι κάτι που οδηγεί σε οριστική ρήξη με την Μιράντα, η οποία δεν διαλύει μόνο τη σχέση τους, αλλά και την επαγγελματική τους συνεργασία.

Τι συνέβη; Η Μιράντα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Χρηστίδη ο οποίος της λέει ότι θέλει να της αποκαλύψει ποια είναι η κόρη της και εκείνη αναγκάζεται να πει ψέματα στον Ντίνο ότι πηγαίνει να δει τη μητέρα της.

Την ίδια ώρα η Αμαλία αποχαιρετά τον «Παράδεισο» με βαριά καρδιά και αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της. Στο μεταξύ η επένδυση του Ντίνου στα μπικίνι δεν αποδίδει καθώς όλοι κοιτάζουν με μισό μάτι τις ημίγυμνες κούκλες στη βιτρίνα και αυτό του φέρνει οικονομική καταστροφή. Ετσι ζητά πίστωση χρόνου από τον Πάρη, ο οποίος δεν του τη δίνει εξαιτίας της νέας του επένδυσης. Λίγο αργότερα ο Ντίνος αποφασίζει να μην πληρώσει το προσωπικό, αλλά η Μιράντα είναι έτοιμη να εκραγεί. Η καθυστέρηση στις δόσεις του δανείου, φέρνει νέα ρήξη στη σχέση τους. Του λέει ότι βάζει σε κίνδυνο την επιχείρηση και δεν το καταλαβαίνει. Παράλληλα, η Μιράντα, μετά μη μπορώντας να δεχτεί ότι εκείνη θα παντρευτεί και οι υπάλληλοι θα μείνουν απλήρωτοι, δίνει τελεσίγραφο στον Ντίνο να διαλέξει ανάμεσα στην παραγγελία και σε κείνη. Ο Ντίνος πάνω στην απελπισία του ξεσπάει στον Πάρη θεωρώντας τον υπεύθυνο για όλα όσα του συμβαίνουν και πιάνονται στα χέρια έξω από το μαγαζί!

Στο μεταξύ ο Ντίνος κάνει μία επαγγελματική πρόταση στην Αμαλία. Της ζητά να φωτογραφηθεί με την καλοκαιρινή κολεξιόν και να το στείλουν παντού ενώ εκείνη τον διεκδικεί και πάλι και μάλιστα φροντίζει να το πει και στην Μιράντα!

Τελικά η Μιράντα, όχι μόνο δεν θα συγχωρέσει τον Ντίνο αλλά θα τον πληγώσει κιόλας δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κατάσταση ο Μάρκος…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Άλκης κρατά στα χέρια του την τύχη του Χρήστου-Τέλος η Μαρίνα!

Η ραγδαία αλλαγή για το θέμα Μπακαμπού!

Survivor All Star: Έτοιμοι να τα ξαναβρούν Σχίζας με Παναγιώταρου- Τι αποκαλύπτει η ίδια!